تا کجا چنین شتابان؟!

0
یک ساختار منحوس از هر نظر مبارک است چرا که مزخرف‌ترین و بی‌رحمانه‌ترین احکام را وضع می‌نماید بدون آن که حتی یک بار بستر اجرای احکام را صرفا برای قشنگی مرور نماید! عاقبت آمیزش همه چیز می‌شود شرم همه چیز!
احکام برخی مجازات‌های جنسی به حدی سنگین و بی‌رحمانه نگارش شده‌اند که حداقل درک و شعور نفرت از همه چیز را اجتناب‌ناپذیر می‌نماید. به عنوان نمونه حکم اعدام برای روابط جنسی بین محارم چگونه در قاب همزیستی کاملا مسالمت‌آمیز با زرتشتیان به رشته تحریر در آمده است؟!
نقل است که فردی مرتکب زنای محصنه می‌شود و نزد امام علی برای اجرای حکم می‌رود و این عزیز آزاده در اقرار اول فرد بی‌اعتنایی می‌کند و در بار دوم یا سوم فریاد می‌زند که این مکان را ترک کن!
امام علی همان کسی بود که آتش داغ گرفت برای برادر فقیر و درمانده خود تا نماند زمین میلیارد میلیارد دلار بی‌زبان! عدل علی سراسر فلاکت نیست که لحظه انفجار بزرگ نزدیک و نزدیک‌تر شود. بنابراین خاک بر سر فوج فوج اشهدگویانی که رفراندم ا… اکبر به راه خواهند انداخت …
اشتراک گذاری

درباره نویسنده

امیر بهلولی

امیر بهلولی که نام کامل ایشان «امیر بهلولی دیزگاه» می‌باشد؛ یک شهروند ایرانی است که مهم‌ترین هدفش ایجاد اعتبار می‌باشد تا به وسیله آن دغدغه‌های مختلف خودش، کشورش و احیانا سایر کشورها را حل نماید. امیر بهلولی مولف 3 کتاب «طلا»، «تورم یا حباب تورمی؟» و «گفته‌ها و ناگفته‌های بورس ایران ...» می‌باشد که هر کدام رویه متفاوتی را طی نموده‌اند. کتاب نوشتن به زبان فارسی به هیچ وجه خوشایند نیست و بدیهی است که امیر بهلولی نیز این موضوع را درک کرده است. در حال حاضر شرایط کشور به شکلی است که نویسندگان کتب مختلف شاید تنها برای سرگرمی و احیانا کسب اعتبار به نوشتن می‌پردازند. نکته جالب اینجاست که روند چاپ کتاب در ایران در حال حرکت به سمتی است که ناشران نه تنها پولی بابت چاپ کتاب به نویسندگان پرداخت نکنند بلکه هزینه‌های چاپ کتاب را نیز از آن‌ها دریافت کنند! بها و ارزشی که مردم به کتاب می‌دهند نیز بسیار عجیب شده است به گونه‌ای که کتاب نوشتن را با موتورهای جستجو مرتبط می‌دانند و در نهایت کلید چاپ کتاب‌های گوناگون را فضای مجازی می‌دانند! با توجه به مطالب گفته شده، امیر بهلولی اولویت اصلی خود در موضوع چاپ کتاب را بر پایه تالیف کتاب به زبان انگلیسی و چاپ آن در خارج از ایران قرار داده است. نویسنده مذکور اعتقاد دارد که به اندازه کافی درباره اقتصاد ایران سخن گفته است و این موضوع در نوشته‌های وی واضح و مبرهن می‌باشد. بنابراین ایشان قصد دارند که از تکرار مطالب مختلف در حوزه اقتصاد ایران پرهیز نمایند و تنها در صورت ضرورت مطلبی را ذکر نمایند.

دیدگاه بسته شده است