ایالات متحده ایران

0
ایران امروز می‌تواند همه چیز را به تاریخ بسپارد مگر آن که یک تغییر ساختار بسیار سرنوشت‌ساز مورد تاکید قرار گیرد. ساختار جدید وحی حقتعالی نخواهد بود اما می‌تواند به مرور بهتر و بهتر حکاکی گردد. بنابراین تغییر ساختار لزوما یک مکتب جدید نخواهد بود بلکه اعمال یکسری اصلاحات گسترده و فراگیر تعبیر خواهد گشت.
ایالات متحده ایران عبارت است از ایران یکپارچه به علاوه آزادی و برابری. بنابراین هر کس با هر عقیده و مذهب حق رای خواهد داشت و رنگ‌بندی و ستاره‌دار کردن افراد به هیچ وجه قابل قبول نخواهد بود. همچنین کلیه افراد چه جاسوس و چه غیرجاسوس تا پیش از ارتکاب جرم عزیز و محترم خواهند بود و صرفا یادآوری جاسوس بودن می‌تواند خالی از لطف نباشد!
روابط غربی و شرقی لزوما رنگ نخواهند بود چرا که پیغمبر اسلام نیز سلام و علیک را مبارک ارزیابی نموده‌اند. بنابراین حذف شعارهای غربی و احیانا شرقی نگاره‌ای است از جنس حیات. همچنین راه‌اندازی سفارتخانه ایالات متحده آمریکا در تهران یک امر بدیهی و عقلانی است چرا که هر موضوعی می‌تواند در سایر سفارتخانه‌ها و به عبارت دیگر دقیقا همه سفارتخانه‌ها مورد تاکید قرار گیرد!
تنها بحث روابط خارجی خط‌خطی روابط با اسرائیل است و دلیل آن مدل ایدئولوژی (Ideology) این رژیم است که بعید است به مرور زمان تغییر خاصی نماید. بنابراین تنها تغییر شیرین و مبارک رویارویی با دشمن در عرصه‌های گوناگون از جمله مسابقات ورزشی خواهد بود …
ویژگی‌های رهبر و دوره تصدی به طور کامل محل مناقشه خواهد بود که از نظر بنده به هیچ وجه نباید یک پیشوای دینی باشد چرا که کوچکترین اشتباه وی به نام دین نوشته خواهد شد و در عین حال بهتر است ویژگی‌های یک فرد توانمند مورد تاکید قرار گیرند. همچنین دوره تصدی رهبری بهتر است حداکثر 20 سال تعیین گردد و این دوره غیرقابل تمدید باشد.
ساختار قوه مجریه و مقننه نیز بهتر است به دو حزب اصلی کشور محدود گردد و ساختار قوه قضاییه نیز به طور کامل تغییر نماید. همچنین مجالس نمایندگان ایالتی می‌توانند یک گشایش باشند و در عین حال ادغام ایالت‌های شمالی، جنوبی و مرکزی به مراتب بهتر از تجزیه سایر ایالت‌ها خواهد بود!
شفافیت می‌تواند در تمام ارگان‌ها و سازمان‌های دولتی و حکومتی به جز مراکز و نهادهای امنیتی و نظامی بدون هیچ ملاخظه‌ای مورد تاکید قرار گیرد تا بهره‌وری افتضاح امروز آرام آرام بهبود یابد. همچنین شایسته‌سالاری می‌تواند در تمام سطوح به جز مراکز و نهادهای امنیتی و نظامی مورد تاکید قرار گیرد و یک مدل استکباری غرب وحشی بدون ملاحظه هیچ چیز حکاکی گردد. بنابراین نظارت بر مسائل مختلف در ازای حقوق‌های باز بدیهی‌ترین و ساده‌ترین وظیفه منت‌نوازی خواهد نمود!
در مجموع تغییر ساختار اجتناب‌ناپذیر به نظر می‌رسد و هر آن چه نیاز باشد به مرور در ساختار شفاف و پویای ایالات متحده ایران شناسایی و تعریف خواهد شد …
اشتراک گذاری

درباره نویسنده

امیر بهلولی

امیر بهلولی که نام کامل ایشان «امیر بهلولی دیزگاه» می‌باشد؛ یک شهروند ایرانی است که مهم‌ترین هدفش ایجاد اعتبار می‌باشد تا به وسیله آن دغدغه‌های مختلف خودش، کشورش و احیانا سایر کشورها را حل نماید. امیر بهلولی مولف 3 کتاب «طلا»، «تورم یا حباب تورمی؟» و «گفته‌ها و ناگفته‌های بورس ایران ...» می‌باشد که هر کدام رویه متفاوتی را طی نموده‌اند. کتاب نوشتن به زبان فارسی به هیچ وجه خوشایند نیست و بدیهی است که امیر بهلولی نیز این موضوع را درک کرده است. در حال حاضر شرایط کشور به شکلی است که نویسندگان کتب مختلف شاید تنها برای سرگرمی و احیانا کسب اعتبار به نوشتن می‌پردازند. نکته جالب اینجاست که روند چاپ کتاب در ایران در حال حرکت به سمتی است که ناشران نه تنها پولی بابت چاپ کتاب به نویسندگان پرداخت نکنند بلکه هزینه‌های چاپ کتاب را نیز از آن‌ها دریافت کنند! بها و ارزشی که مردم به کتاب می‌دهند نیز بسیار عجیب شده است به گونه‌ای که کتاب نوشتن را با موتورهای جستجو مرتبط می‌دانند و در نهایت کلید چاپ کتاب‌های گوناگون را فضای مجازی می‌دانند! با توجه به مطالب گفته شده، امیر بهلولی اولویت اصلی خود در موضوع چاپ کتاب را بر پایه تالیف کتاب به زبان انگلیسی و چاپ آن در خارج از ایران قرار داده است. نویسنده مذکور اعتقاد دارد که به اندازه کافی درباره اقتصاد ایران سخن گفته است و این موضوع در نوشته‌های وی واضح و مبرهن می‌باشد. بنابراین ایشان قصد دارند که از تکرار مطالب مختلف در حوزه اقتصاد ایران پرهیز نمایند و تنها در صورت ضرورت مطلبی را ذکر نمایند.

دیدگاه بسته شده است