مرام ما!

0
در ایران امروز هر کس می‌تواند با تکیه بر انواع و اقسام تحلیل‌ها و پیش‌بینی‌های اقتصادی و مالی به فعالیت در بازارهای مختلف بپردازد! در حقیقت هیچکس نباید از خشم شب‌های حکومت هراس داشته باشد چرا که دشمن به دنبال ضربه زدن در عرصه اقتصاد است و به منظور به خاک مالیدن بینی دشمن واجب است که با هر گونه نقص و ناکارآمدی مقابله گردد! کلید تدبیر هر در بسته‌ای نیز به سادگی در دسترس است چرا که دست کشیدن بر سر فعالان خوشبخت لزوما دردناک نمی‌باشد!
در دوران چند برابر شدن قیمت املاک و مستغلات به سادگی می‌توان برای همگان تعریف نمود که در دوران تحریم و بدتر شدن اوضاع و به عبارت دیگر خروج بیش از پیش سرمایه‌ها از کشور، ضروری است که قیمت‌ها در بخش مسکن نه تنها کاهش را به خود نبینند بلکه از دلار هم جلوتر بزنند! بدیهی است که در این حالت همانند حالت‌های گذشته همگان با نگاه تایید و تمجید به داستان می‌نگرند!
همچنین در بخش خودرو می‌توان قیمت یک آهن‌پاره را به بهانه‌های مختلف چند برابر نمود و در عین حال خلاقیت به خرج داد و باز هم عروسک را باد کرد تا در نهایت ملتی که التماسشان می‌کردی رغبتی به خرید خودروهای با کیفیت داخلی نشان نمی‌دادند نه تنها به منظور خرید صف بکشند بلکه قرعه‌کشی هم بشوند تا در نهایت خوش و خرم آهن‌پاره از رده خارج را برنده شوند!
در بازار بورس اوراق بهادار تهران، مهم است که تحریمی در کار نیست، احتمال جنگ وجود ندارد، کرونا و امثال آن در کار نیست، همه شرکت‌ها وضعشان خوب است و سایر موارد! بنابراین قیمت هر برگه سهم را بدون هیچ دغدغه‌ای ده‌ها برابر می‌نماییم تا همگان یاد بگیرند که اقتصاد مقاومتی چیست!
در کالاهای مختلف، همه چیز باید چند برابر شود اما آن کالایی که مال مستضعفان است نباید افزایش قیمتی را به خود ببیند چرا که مستضعفان خودشان گفته‌اند که این کالا مال ماست. حالا اگر همان کالا به هر دلیلی در انبارها تهی گردد، در کمال حیرت و ناباوری، معاون وزیر جهاد به تلویزیون می‌آید و می‌گوید: قیمت کالای ما در چند روز آینده دو برابر خواهد شد پس ای ملت ما گفتیم که هر کس می‌خواهد بخرد، بخرد! نکته جالب داستان اینجاست که نمادهای زعفران در بورس کالا اعم از نقدی و آتی نیز بدون هیچ دلیلی صف خرید می‌شوند چرا که کالای ما مال خودمان است، پس هر کاری بخواهیم با آن انجام خواهیم داد!

مرام ما همان است که هست ***** مرام تو نیز همان است که هست

اشتراک گذاری

درباره نویسنده

امیر بهلولی

امیر بهلولی که نام کامل ایشان «امیر بهلولی دیزگاه» می‌باشد؛ یک شهروند ایرانی است که مهم‌ترین هدفش ایجاد اعتبار می‌باشد تا به وسیله آن دغدغه‌های مختلف خودش، کشورش و احیانا سایر کشورها را حل نماید. امیر بهلولی مولف 3 کتاب «طلا»، «تورم یا حباب تورمی؟» و «گفته‌ها و ناگفته‌های بورس ایران ...» می‌باشد که هر کدام رویه متفاوتی را طی نموده‌اند. کتاب نوشتن به زبان فارسی به هیچ وجه خوشایند نیست و بدیهی است که امیر بهلولی نیز این موضوع را درک کرده است. در حال حاضر شرایط کشور به شکلی است که نویسندگان کتب مختلف شاید تنها برای سرگرمی و احیانا کسب اعتبار به نوشتن می‌پردازند. نکته جالب اینجاست که روند چاپ کتاب در ایران در حال حرکت به سمتی است که ناشران نه تنها پولی بابت چاپ کتاب به نویسندگان پرداخت نکنند بلکه هزینه‌های چاپ کتاب را نیز از آن‌ها دریافت کنند! بها و ارزشی که مردم به کتاب می‌دهند نیز بسیار عجیب شده است به گونه‌ای که کتاب نوشتن را با موتورهای جستجو مرتبط می‌دانند و در نهایت کلید چاپ کتاب‌های گوناگون را فضای مجازی می‌دانند! با توجه به مطالب گفته شده، امیر بهلولی اولویت اصلی خود در موضوع چاپ کتاب را بر پایه تالیف کتاب به زبان انگلیسی و چاپ آن در خارج از ایران قرار داده است. نویسنده مذکور اعتقاد دارد که به اندازه کافی درباره اقتصاد ایران سخن گفته است و این موضوع در نوشته‌های وی واضح و مبرهن می‌باشد. بنابراین ایشان قصد دارند که از تکرار مطالب مختلف در حوزه اقتصاد ایران پرهیز نمایند و تنها در صورت ضرورت مطلبی را ذکر نمایند.

یک پاسخ قرار دهید