چند جمله پیرامون قیمت فعلی دلار

0
یکی از نکات جالب ایران امروز، وقوع اشتباهات پی در پی می‌باشد. به عنوان مثال کاهش ارزش پول ملی به صورت مصنوعی در دستور کار قرار می‌گیرد و در عین حال به انتظارات ناشی از اجرای سیاست مذکور توجه نمی‌شود.
زمانی که نرخ برابری هر دلار آمریکا نسبت به ریال ایران، 20 هزار تومان را تجربه می‌نماید، می‌توان این نرخ را به عدد 6300 تومان رساند اما عطش تقاضا برای نرخ مذکور یک موج خرید خیره‌کننده را به نمایش خواهد گذاشت!
ذخایر ارزی بانک مرکزی در شرایط فعلی نمی‌تواند تقاضای مذکور را در بلندمدت پاسخگو باشد. می‌توان پیش‌بینی نمود که در نهایت مواردی همچون افزایش حقیقی نرخ برابری هر دلار نسبت به ریال، خروج سرمایه از کشور، شکست طرح‌های خاص، اعمال فشار اقتصادی بیشتر از سوی طرف‌های مقابل و تحقیر حکومت اتفاق خواهند افتاد.
بدیهی است که قیمت نفت باز هم کاهش خواهد یافت و در عین حال فروش نفت ایران نیز کمتر خواهد شد. گاهی اوقات انسان متحیر می‌ماند که چرخ روزگار تا چه حد حساب شده عمل می‌نماید …
اشتراک گذاری

درباره نویسنده

امیر بهلولی

امیر بهلولی که نام کامل ایشان «امیر بهلولی دیزگاه» می‌باشد؛ یک شهروند ایرانی است که مهم‌ترین هدفش ایجاد اعتبار می‌باشد تا به وسیله آن دغدغه‌های مختلف خودش، کشورش و احیانا سایر کشورها را حل نماید. امیر بهلولی مولف 3 کتاب «طلا»، «تورم یا حباب تورمی؟» و «گفته‌ها و ناگفته‌های بورس ایران ...» می‌باشد که هر کدام رویه متفاوتی را طی نموده‌اند. کتاب نوشتن به زبان فارسی به هیچ وجه خوشایند نیست و بدیهی است که امیر بهلولی نیز این موضوع را درک کرده است. در حال حاضر شرایط کشور به شکلی است که نویسندگان کتب مختلف شاید تنها برای سرگرمی و احیانا کسب اعتبار به نوشتن می‌پردازند. نکته جالب اینجاست که روند چاپ کتاب در ایران در حال حرکت به سمتی است که ناشران نه تنها پولی بابت چاپ کتاب به نویسندگان پرداخت نکنند بلکه هزینه‌های چاپ کتاب را نیز از آن‌ها دریافت کنند! بها و ارزشی که مردم به کتاب می‌دهند نیز بسیار عجیب شده است به گونه‌ای که کتاب نوشتن را با موتورهای جستجو مرتبط می‌دانند و در نهایت کلید چاپ کتاب‌های گوناگون را فضای مجازی می‌دانند! با توجه به مطالب گفته شده، امیر بهلولی اولویت اصلی خود در موضوع چاپ کتاب را بر پایه تالیف کتاب به زبان انگلیسی و چاپ آن در خارج از ایران قرار داده است. نویسنده مذکور اعتقاد دارد که به اندازه کافی درباره اقتصاد ایران سخن گفته است و این موضوع در نوشته‌های وی واضح و مبرهن می‌باشد. بنابراین ایشان قصد دارند که از تکرار مطالب مختلف در حوزه اقتصاد ایران پرهیز نمایند و تنها در صورت ضرورت مطلبی را ذکر نمایند.

یک پاسخ قرار دهید