لیبرالیسم و تکامل عقل‌ها

0
انسان در طول تاریخ اثبات کرده است که نسبت به سایر جانداران بی‌تفاوت نیست در حالی که این موضوع در عصر کنونی شکل جدیدی به خود گرفته است. رفع نیازهای جانداران گوناگون شاید برای بسیاری از انسان‌ها لذت‌بخش باشد که این موضوع کاملا بدیهی است اما افراط در محبت نمی‌تواند توجیه خاصی داشته باشد.
در دورانی که می‌توان تقریبا تمام مسائل را با استفاده از قدرت عقل حل و فصل نمود، بخش قابل توجهی از افراد به دنبال فراموشی مسائل گوناگون و مشغول شدن به شادی‌های ظاهری می‌باشند در حالی که برخی شادی‌ها نمی‌توانند کمبودها را جبران نمایند.
در ایران امروز تفکرات گوناگونی وجود دارد که یک امر بدیهی است اما نمی‌توان از تمام ابعاد زندگی لیبرال‌ها دفاع نمود. زندگی و همنشینی با حیوانات، پرندگان و احیانا خزندگان اگر بخواهد تنهایی را پر نماید دیگر نمی‌تواند یک رویکرد شادی‌آفرین باشد بلکه رویکردی به منظور فرار از دغدغه‌های گوناگون است.
سبک زندگی لیبرالی که در حال حاضر بسیار رایج شده است علیرغم ظاهر زیبا و قابل دفاع خود از نظر روانشناسی و جامعه‌شناسی زیر سوال می‌باشد.
از نظر بنده، مشکلات روانی متعدد یکی از خروجی‌های سبک زندگی لیبرال‌ها می‌باشد. به عنوان مثال عطش خودنمایی در سبک زندگی لیبرالی بسیار رایج است در حالی که بسیاری از افراد نرمال (Normal) و در سطح مشخصی از توانایی‌ها قرار دارند. بنابراین افراد کمی خواهند توانست به اثبات شخصیت متمایز خود بپردازند!
به عنوان مثالی دیگر تنهایی یکی دیگر از ابعاد سبک زندگی لیبرال‌هاست. به عنوان نمونه زندگی با سگ‌ها شاید بتواند بخشی از مشکلات تنها زیستن را حل نماید اما هیچگاه نمی‌تواند عشق‌بازی یک زن و شوهر عاشق را تداعی نماید.
به عنوان مثالی دیگر بحث زندگی مشترک افراد همجنس چگونه می‌تواند دارای توجیه عقلانی باشد در حالی که نظام طبیعت ساختار بدن زن و مرد را مکمل یکدیگر قرار داده است؟
بدون شک دیر یا زود لیبرال‌ها اصلاحات مختلفی را بررسی خواهند نمود اما همواره رواج تفکرات القا شده و غالب متناسب با هر دوره زمانی در طول تاریخ بشر وجود داشته است …
اشتراک گذاری

درباره نویسنده

امیر بهلولی

امیر بهلولی که نام کامل ایشان «امیر بهلولی دیزگاه» می‌باشد؛ یک شهروند ایرانی است که مهم‌ترین هدفش ایجاد اعتبار می‌باشد تا به وسیله آن دغدغه‌های مختلف خودش، کشورش و احیانا سایر کشورها را حل نماید. امیر بهلولی مولف 3 کتاب «طلا»، «تورم یا حباب تورمی؟» و «گفته‌ها و ناگفته‌های بورس ایران ...» می‌باشد که هر کدام رویه متفاوتی را طی نموده‌اند. کتاب نوشتن به زبان فارسی به هیچ وجه خوشایند نیست و بدیهی است که امیر بهلولی نیز این موضوع را درک کرده است. در حال حاضر شرایط کشور به شکلی است که نویسندگان کتب مختلف شاید تنها برای سرگرمی و احیانا کسب اعتبار به نوشتن می‌پردازند. نکته جالب اینجاست که روند چاپ کتاب در ایران در حال حرکت به سمتی است که ناشران نه تنها پولی بابت چاپ کتاب به نویسندگان پرداخت نکنند بلکه هزینه‌های چاپ کتاب را نیز از آن‌ها دریافت کنند! بها و ارزشی که مردم به کتاب می‌دهند نیز بسیار عجیب شده است به گونه‌ای که کتاب نوشتن را با موتورهای جستجو مرتبط می‌دانند و در نهایت کلید چاپ کتاب‌های گوناگون را فضای مجازی می‌دانند! با توجه به مطالب گفته شده، امیر بهلولی اولویت اصلی خود در موضوع چاپ کتاب را بر پایه تالیف کتاب به زبان انگلیسی و چاپ آن در خارج از ایران قرار داده است. نویسنده مذکور اعتقاد دارد که به اندازه کافی درباره اقتصاد ایران سخن گفته است و این موضوع در نوشته‌های وی واضح و مبرهن می‌باشد. بنابراین ایشان قصد دارند که از تکرار مطالب مختلف در حوزه اقتصاد ایران پرهیز نمایند و تنها در صورت ضرورت مطلبی را ذکر نمایند.

یک پاسخ قرار دهید