بوسه آواستیز!

0
هر چیزی استادنیاز نیست در حالی که کارشناسان دکتر همواره می‌توانند بنوازند زرنگ کیست! ارزیابی آثار گوناگون بیشتر سلیقه‌ای است تا موارد دیگر چرا که قماش دکتر نمی‌توانند ساده‌ترین مبانی را تفکیک و رتبه نمایند تا سنگ عالم پیرامون عشق بوسه‌ها چپ و راست بنوازد دکتر چیست! بهر سفره دل عمو بتوان نوشت که دکتری زمین نخواهد ای بزرگان …
انیمیشن توربو (Turbo) یکی از ساده‌ترین و سرمه‌ترین آثار یک قماش گرماندیده است که در کمال هنر به دنبال تزریق امید و باز هم امید در بین خردسالان و کودکان می‌باشد تا به جای خرید تلسکوپ بهر برناپری به دنبال آرزوهای خود بروند تا حداقل شیرینی بازی‌های کودکانه همان شود که باید باشد!
شاید نقد تشکیلات هالیوود مسخره باشد اما مدل ارزیابی‌های بزرگان لزوما تبریک ندارد چرا که به عنوان نمونه پرده پرنسس‌بانو می‌تواند بوسه داشته باشد اما مواردی همچون زیبایی و جذابیت چاقی، واقع‌گرایی دلسوزان، سریع‌ترین کندترین‌ها و … هیچ و باز هم هیچ نیستند! به عبارت دیگر انواع و اقسام اسطوره‌های مهتابی ترانه ندارند بهر شوکت عمو اما یک حلزون تیزپا هیچ قشنگ نیست چرا که حلزون پا ندارد راه برود چه رسد به تیزپا شدن!
اساسا هر چه بنوازند نباید خرده گرفت اما افسانه امید ناامیدترین هیچ مزه نداشت! برادر خودش می‌فرماید که ای خواهران اندک کرنشی بد نیست بهر خیره‌سری عمو و عموزادگان تا نگردد بیش از این سرمه قشنگ!

آفرین سرمه نخواهد ای شوهرستیزان ***** تا نگردد آواستیز بوسه شوهرستایان

اشتراک گذاری

درباره نویسنده

امیر بهلولی

امیر بهلولی که نام کامل ایشان «امیر بهلولی دیزگاه» می‌باشد؛ یک شهروند ایرانی است که مهم‌ترین هدفش ایجاد اعتبار می‌باشد تا به وسیله آن دغدغه‌های مختلف خودش، کشورش و احیانا سایر کشورها را حل نماید. امیر بهلولی مولف 3 کتاب «طلا»، «تورم یا حباب تورمی؟» و «گفته‌ها و ناگفته‌های بورس ایران ...» می‌باشد که هر کدام رویه متفاوتی را طی نموده‌اند. کتاب نوشتن به زبان فارسی به هیچ وجه خوشایند نیست و بدیهی است که امیر بهلولی نیز این موضوع را درک کرده است. در حال حاضر شرایط کشور به شکلی است که نویسندگان کتب مختلف شاید تنها برای سرگرمی و احیانا کسب اعتبار به نوشتن می‌پردازند. نکته جالب اینجاست که روند چاپ کتاب در ایران در حال حرکت به سمتی است که ناشران نه تنها پولی بابت چاپ کتاب به نویسندگان پرداخت نکنند بلکه هزینه‌های چاپ کتاب را نیز از آن‌ها دریافت کنند! بها و ارزشی که مردم به کتاب می‌دهند نیز بسیار عجیب شده است به گونه‌ای که کتاب نوشتن را با موتورهای جستجو مرتبط می‌دانند و در نهایت کلید چاپ کتاب‌های گوناگون را فضای مجازی می‌دانند! با توجه به مطالب گفته شده، امیر بهلولی اولویت اصلی خود در موضوع چاپ کتاب را بر پایه تالیف کتاب به زبان انگلیسی و چاپ آن در خارج از ایران قرار داده است. نویسنده مذکور اعتقاد دارد که به اندازه کافی درباره اقتصاد ایران سخن گفته است و این موضوع در نوشته‌های وی واضح و مبرهن می‌باشد. بنابراین ایشان قصد دارند که از تکرار مطالب مختلف در حوزه اقتصاد ایران پرهیز نمایند و تنها در صورت ضرورت مطلبی را ذکر نمایند.

دیدگاه بسته شده است