جوهر دروس!

0
سپاس بابت تقبل زحمت لزوما سنگین نیست چرا که غربت و حسرت تاییدیه ویزا فراموش می‌شود در حالی که عادی شدن نگاره‌ای است از جنس زوال.
آلمان هر چه هست یک کشور پیشرفته و قدرتمند می‌باشد که بسیار منظم و سخت‌کوش گام بر می‌دارد. رتبه‌بندی کشورها هنر نیست اما چگونه می‌توان یک ویرانه پس از جنگ جهانی را بار دیگر بازسازی نمود و در عین حال یک شکوه پایدار را به نمایش گذاشت؟
اساسا چاپلوسی نمی‌تواند بدون دلیل باشد در حالی که منت جمشید دور است ز جوهر خورشید! بنابراین عرض ارادت شکر ندارد بهر آوازه‌عروس تا جهان را نچرخد دردانه دروس!
شاید صنعت پیشرفته آلمانی‌ها کماکان یک گمشده داشته باشد و آن هم نرمش خلاقیت است. به عبارت دیگر تولید ماشینی لزوما بازاری نیست در حالی که تولید بازاری می‌تواند ماشینی باشد. بنابراین اندک نرمشی می‌تواند شیرین تعبیر گردد …
مردسالاری کاملا ملموس آلمانی‌ها تلسکوپ نمی‌خواهد و در عین حال پوشش‌هایی همچون مدیران زن لزوما رنگ نمی‌باشند چرا که غرب و شرق می‌نوازد که عروس دروس لزوما ایستاده نیست!
مدل مردسالاری مسالمت‌آمیز آمریکایی‌ها می‌تواند اندک نرمش مورد نیاز را تامین نماید. همچنین آشپزی دارای اندک نرمش می‌تواند دنیای جدیدی در پیش روی آلمانی‌ها تداعی نماید چرا که دنیای سوسیس و کالباس به هیچ وجه نتوانست یگانه معبود خود را بشناسد در حالی که ثروت و شهرت آلمان برای آقایی دنیای سوسیس و کالباس کافی است!
نمکدان آلمانی‌ها چند وقتی بود که اظهار فضل را در ذهن مرور می‌نمود اما به واسطه مواضع انقلابی مقامات آلمان نمک‌پاشی عقلانی به نظر نمی‌رسید تا در نهایت عمر دو روز غنیمت شمرده شد بهر سپاس بابت تقبل زحمت ایرانیان بسیار …
اشتراک گذاری

درباره نویسنده

امیر بهلولی

امیر بهلولی که نام کامل ایشان «امیر بهلولی دیزگاه» می‌باشد؛ یک شهروند ایرانی است که مهم‌ترین هدفش ایجاد اعتبار می‌باشد تا به وسیله آن دغدغه‌های مختلف خودش، کشورش و احیانا سایر کشورها را حل نماید. امیر بهلولی مولف 3 کتاب «طلا»، «تورم یا حباب تورمی؟» و «گفته‌ها و ناگفته‌های بورس ایران ...» می‌باشد که هر کدام رویه متفاوتی را طی نموده‌اند. کتاب نوشتن به زبان فارسی به هیچ وجه خوشایند نیست و بدیهی است که امیر بهلولی نیز این موضوع را درک کرده است. در حال حاضر شرایط کشور به شکلی است که نویسندگان کتب مختلف شاید تنها برای سرگرمی و احیانا کسب اعتبار به نوشتن می‌پردازند. نکته جالب اینجاست که روند چاپ کتاب در ایران در حال حرکت به سمتی است که ناشران نه تنها پولی بابت چاپ کتاب به نویسندگان پرداخت نکنند بلکه هزینه‌های چاپ کتاب را نیز از آن‌ها دریافت کنند! بها و ارزشی که مردم به کتاب می‌دهند نیز بسیار عجیب شده است به گونه‌ای که کتاب نوشتن را با موتورهای جستجو مرتبط می‌دانند و در نهایت کلید چاپ کتاب‌های گوناگون را فضای مجازی می‌دانند! با توجه به مطالب گفته شده، امیر بهلولی اولویت اصلی خود در موضوع چاپ کتاب را بر پایه تالیف کتاب به زبان انگلیسی و چاپ آن در خارج از ایران قرار داده است. نویسنده مذکور اعتقاد دارد که به اندازه کافی درباره اقتصاد ایران سخن گفته است و این موضوع در نوشته‌های وی واضح و مبرهن می‌باشد. بنابراین ایشان قصد دارند که از تکرار مطالب مختلف در حوزه اقتصاد ایران پرهیز نمایند و تنها در صورت ضرورت مطلبی را ذکر نمایند.

دیدگاه بسته شده است