توپ ملی!

0
استاد از آنجایی که قلب رئوفی را دارا می‌باشند نمی‌توانند دل شکسته پرستو نمایند بهر منت وارسته. بنابراین بدون چاشنی بیش از این برادران و خواهران را معطل نمی‌فرمایند بهر آواز عروس!
بحث سهمیه‌بندی برای ایالات متحده به واسطه افسانه دلار لزوما بهترین گزینه نمی‌باشد چرا که ساختار اقتصاد این کشور سیندرلابانو نمی‌طلبد. در حقیقت مردسالاری مسالمت‌آمیز آمریکایی‌ها یکی از دلایل اصلی استعمار شیطانی آنان است در حالی که سیستم سهمیه‌بندی می‌تواند جایگاه مردان را اندکی تضعیف نماید.
به منظور عدم تضعیف مردسالاری مسالمت‌آمیز می‌توان چند پروتکل را مورد تاکید قرار داد تا در نهایت با صلاحدید استاد بتوان مجوز راه‌اندازی سامانه جامع سهمیه‌بندی در سرزمین عصمت‌ستیز را صادر نمود.
سه گام تور بلندتر بیشتر قشنگ‌تر است تا زرنگ‌تر! بنابراین سه گام تور کوتاه‌تر تجویز می‌گردد تا همگان بتوانند گل‌زنی را تجربه نمایند. هزارآفرین بر این درایت!
راه‌اندازی سامانه توپ ملی (National Ball) برگ اول تربت استاد است که بدون تعارف نمی‌تواند برگ بعدی را به خود ببیند مگر آن که نسخه اول به طور کامل روی چشم گذاشته شده باشد. بنابراین درست است که عجله کار شیطان است اما آتش برای خورشید معنا ندارد.
سامانه توپ ملی (National Ball) عبارت است از یک حساب کاربری قفل شده نزد بانک مرکزی که قابلیت آتش‌بازی در کلیه فرصت‌های بازارهای مالی را دارا می‌باشد و تا سن 25 سالگی که از 15 سالگی صرفا یک بار قابل شارژ است تحت هیچ شرایطی قابل برداشت نباشد. از سن 25 سالگی به بعد نیز حساب مذکور صرفا توسط نمک عمو قابل برداشت خواهد بود. بنابراین هر گونه رخداد یا رویدادی نمی‌تواند حق برداشت را به شخص دیگری واگذار نماید.
بدیهی است که اعطای توپ ورزشی دلخواه با نشان فدرال رزرو نیز از سن 25 سالگی به بعد امکانپذیر خواهد بود چرا که زمان گل‌زنی بهتر است اول بازی نباشد تا چشم همواره نبوسد!
هر چند وقت یکبار خبرهایی مبنی بر هدیه دو زاری برخی شهرداران تگزاس‌نما منتشر می‌گردد در حالی که کسی هم پیدا نمی‌شود بگوید:
  • اولا آقا شهردار شما از جیب ننه‌جان می‌بخشی یا عموجان؟!
  • ثانیا بخشش عالم‌ستای تو صرفا پفک نمکی است؟!

گردنکشی را نگویند تربت ماندگار ***** خرماخوری را عسل کن نقش ماندگار

اشتراک گذاری

درباره نویسنده

امیر بهلولی

امیر بهلولی که نام کامل ایشان «امیر بهلولی دیزگاه» می‌باشد؛ یک شهروند ایرانی است که مهم‌ترین هدفش ایجاد اعتبار می‌باشد تا به وسیله آن دغدغه‌های مختلف خودش، کشورش و احیانا سایر کشورها را حل نماید. امیر بهلولی مولف 3 کتاب «طلا»، «تورم یا حباب تورمی؟» و «گفته‌ها و ناگفته‌های بورس ایران ...» می‌باشد که هر کدام رویه متفاوتی را طی نموده‌اند. کتاب نوشتن به زبان فارسی به هیچ وجه خوشایند نیست و بدیهی است که امیر بهلولی نیز این موضوع را درک کرده است. در حال حاضر شرایط کشور به شکلی است که نویسندگان کتب مختلف شاید تنها برای سرگرمی و احیانا کسب اعتبار به نوشتن می‌پردازند. نکته جالب اینجاست که روند چاپ کتاب در ایران در حال حرکت به سمتی است که ناشران نه تنها پولی بابت چاپ کتاب به نویسندگان پرداخت نکنند بلکه هزینه‌های چاپ کتاب را نیز از آن‌ها دریافت کنند! بها و ارزشی که مردم به کتاب می‌دهند نیز بسیار عجیب شده است به گونه‌ای که کتاب نوشتن را با موتورهای جستجو مرتبط می‌دانند و در نهایت کلید چاپ کتاب‌های گوناگون را فضای مجازی می‌دانند! با توجه به مطالب گفته شده، امیر بهلولی اولویت اصلی خود در موضوع چاپ کتاب را بر پایه تالیف کتاب به زبان انگلیسی و چاپ آن در خارج از ایران قرار داده است. نویسنده مذکور اعتقاد دارد که به اندازه کافی درباره اقتصاد ایران سخن گفته است و این موضوع در نوشته‌های وی واضح و مبرهن می‌باشد. بنابراین ایشان قصد دارند که از تکرار مطالب مختلف در حوزه اقتصاد ایران پرهیز نمایند و تنها در صورت ضرورت مطلبی را ذکر نمایند.

دیدگاه بسته شده است