عصمت جفنگ!

0
نرخ بهره منفی تا حدود زیادی قابل درک نیست در حالی که ژاپن سال‌هاست با تورم و بهره منفی دست و پنجه نرم می‌کند! شاید نمی‌توانند بهره خود را مثبت نمایند چرا که هر کاری کلنگ‌زن خاصه می‌طلبد!
امپراتور ژاپن در جنگ جهانی دوم یک اشتباه مرگبار حکاکی نمود و آن هم درگیر کردن ایالات متحده بود تا سرنوشت یک جنگ سنگین ترانه شود بهر آرزوها!
نکته جالب یک سامورایی عدم خودکشی پس از اصابت بمب‌های اتمی بود که شکست را ننگ دانست اما شرم کرد پیرامون نابودی همه چیز …
لازم به ذکر است که ایالات متحده در اواخر جنگ جهانی دوم نیز به هیچ وجه نیازی نداشت که از بمب اتمی در شهرهای هیروشیما و ناکازاکی استفاده نماید چرا که اولا موسولینی و هیتلر از میان برداشته شده بودند و ژاپن پس از تقبل شکست‌های متعدد به طور کامل در موضع ضعف قرار داشت. ثانیا به منظور نمایش قدرت بمب اتمی نیازی نبود که فاجعه انسانی خلق گردد و با یک آزمایش اتمی همه چیز قابل مشاهده بود. ثالثا به جای دو شهر می‌توانست یک شهر ویران گردد. بنابراین بازی‌های همیشگی بشر بوده است و خواهد بود.
ملکه الیزابت بریتانیا نیز کنار آمدن را برگزید در حالی که موارد متعددی از مصالحه در طول تاریخ به نابودی همه چیز ختم شده است. بنابراین مصالحه و جنگ هر یک تاکتیک جداگانه‌ای می‌باشند و نتیجه نهایی پیروزی یا شکست را حکاکی می‌نماید!

خاک تربتش بهر قبر است و بس ***** رنگ عصمتش بهر جفنگ است و بس

انگشتری سلیمان خواهد ز شوکت دروس ***** تا بچرخد عبرت دردانه عروس

اشتراک گذاری

درباره نویسنده

امیر بهلولی

امیر بهلولی که نام کامل ایشان «امیر بهلولی دیزگاه» می‌باشد؛ یک شهروند ایرانی است که مهم‌ترین هدفش ایجاد اعتبار می‌باشد تا به وسیله آن دغدغه‌های مختلف خودش، کشورش و احیانا سایر کشورها را حل نماید. امیر بهلولی مولف 3 کتاب «طلا»، «تورم یا حباب تورمی؟» و «گفته‌ها و ناگفته‌های بورس ایران ...» می‌باشد که هر کدام رویه متفاوتی را طی نموده‌اند. کتاب نوشتن به زبان فارسی به هیچ وجه خوشایند نیست و بدیهی است که امیر بهلولی نیز این موضوع را درک کرده است. در حال حاضر شرایط کشور به شکلی است که نویسندگان کتب مختلف شاید تنها برای سرگرمی و احیانا کسب اعتبار به نوشتن می‌پردازند. نکته جالب اینجاست که روند چاپ کتاب در ایران در حال حرکت به سمتی است که ناشران نه تنها پولی بابت چاپ کتاب به نویسندگان پرداخت نکنند بلکه هزینه‌های چاپ کتاب را نیز از آن‌ها دریافت کنند! بها و ارزشی که مردم به کتاب می‌دهند نیز بسیار عجیب شده است به گونه‌ای که کتاب نوشتن را با موتورهای جستجو مرتبط می‌دانند و در نهایت کلید چاپ کتاب‌های گوناگون را فضای مجازی می‌دانند! با توجه به مطالب گفته شده، امیر بهلولی اولویت اصلی خود در موضوع چاپ کتاب را بر پایه تالیف کتاب به زبان انگلیسی و چاپ آن در خارج از ایران قرار داده است. نویسنده مذکور اعتقاد دارد که به اندازه کافی درباره اقتصاد ایران سخن گفته است و این موضوع در نوشته‌های وی واضح و مبرهن می‌باشد. بنابراین ایشان قصد دارند که از تکرار مطالب مختلف در حوزه اقتصاد ایران پرهیز نمایند و تنها در صورت ضرورت مطلبی را ذکر نمایند.

دیدگاه بسته شده است