نطق جدید حکیم

0
حکیم بزرگوار همواره مرحمت می‌فرمایند و دلباختگان و خسته‌دلان را مستفیض می‌نمایند. اساسا سرچشمه امید عنایت می‌فرمایند و یک دنیا کمالات را در اختیار سایرین قرار می‌دهند. بنابراین می‌توان گوش جان سپرد به اندک تراوشات پیر تحلیل!
در مریخ همه چیز قشنگ است چرا که تحلیل و باز هم تحلیل حتی برای خاله‌ها و عمه‌های استاد نیز اقبالی به همراه ندارند. به عبارت دیگر سخن بلند مخاطب می‌طلبد در حالی که پیر امید پیوسته می‌فرماید و می‌فرماید!
اساسا سر کار بودن به نوبه خود یک مزیت است. در حقیقت زمانی که بیکار نبودن مایه فخر و مباهات است نمی‌توان به شمارش عبرت‌ها اندیشید. به همین دلیل بهلول دانا را نباشد بیش از این تحلیل!
به صورت یک قاعده می‌توان بیان نمود که زندگی با کسی شوخی ندارد. به عنوان نمونه دوران خنده‌های کلیدوار تمام شده است. در حال حاضر دوران کار شبانه‌روزی از راه رسیده است و مردم موظف هستند که بار دیگر عاشقانه همه چیز را مشق نمایند تا در نهایت اختلاف حکمت و تدبیر با تمام وجود لمس گردد …
به عنوان مثال قیمت دلار در هفته اخیر اندکی سر به زیر گشت و با توجه به ظرفیت و توانایی موجود می‌توان حقارت تدبیر و کلید را مشاهده نمود. بنابراین بهتر است پیرامون موفقیت دست‌اندرکاران تلاش گردد تا با گذشت زمان همه چیز سامان یابد.
به عنوان مثالی دیگر اصلاح قوانین و مقررات مورد تاکید می‌باشد در حالی که پیش از این امکان خودنمایی بیشتر میسر نبود چرا که کینه‌توزان پیوسته عاشق‌پیشگان را سرمست می‌نمودند.
حکیم بزرگوار می‌فرمایند که طالع را شفاف نمی‌بینم! سوال می‌گردد که چرا ای حکیم؟! ایشان می‌فرمایند که ادامه زندگانی تدبیر می‌طلبد اما حکمت خودنمایی می‌کند!
اشتراک گذاری

درباره نویسنده

امیر بهلولی

امیر بهلولی که نام کامل ایشان «امیر بهلولی دیزگاه» می‌باشد؛ یک شهروند ایرانی است که مهم‌ترین هدفش ایجاد اعتبار می‌باشد تا به وسیله آن دغدغه‌های مختلف خودش، کشورش و احیانا سایر کشورها را حل نماید. امیر بهلولی مولف 3 کتاب «طلا»، «تورم یا حباب تورمی؟» و «گفته‌ها و ناگفته‌های بورس ایران ...» می‌باشد که هر کدام رویه متفاوتی را طی نموده‌اند. کتاب نوشتن به زبان فارسی به هیچ وجه خوشایند نیست و بدیهی است که امیر بهلولی نیز این موضوع را درک کرده است. در حال حاضر شرایط کشور به شکلی است که نویسندگان کتب مختلف شاید تنها برای سرگرمی و احیانا کسب اعتبار به نوشتن می‌پردازند. نکته جالب اینجاست که روند چاپ کتاب در ایران در حال حرکت به سمتی است که ناشران نه تنها پولی بابت چاپ کتاب به نویسندگان پرداخت نکنند بلکه هزینه‌های چاپ کتاب را نیز از آن‌ها دریافت کنند! بها و ارزشی که مردم به کتاب می‌دهند نیز بسیار عجیب شده است به گونه‌ای که کتاب نوشتن را با موتورهای جستجو مرتبط می‌دانند و در نهایت کلید چاپ کتاب‌های گوناگون را فضای مجازی می‌دانند! با توجه به مطالب گفته شده، امیر بهلولی اولویت اصلی خود در موضوع چاپ کتاب را بر پایه تالیف کتاب به زبان انگلیسی و چاپ آن در خارج از ایران قرار داده است. نویسنده مذکور اعتقاد دارد که به اندازه کافی درباره اقتصاد ایران سخن گفته است و این موضوع در نوشته‌های وی واضح و مبرهن می‌باشد. بنابراین ایشان قصد دارند که از تکرار مطالب مختلف در حوزه اقتصاد ایران پرهیز نمایند و تنها در صورت ضرورت مطلبی را ذکر نمایند.

یک پاسخ قرار دهید