جنگ ایران و عربستان

0
در حال حاضر ایران به یک قدرت منطقه‌ای تبدیل شده است که این موضوع برای مخالفانش شیرین نمی‌باشد. عربستان سعودی به احتمال زیاد قصد دارد به پشتوانه حمایت‌های آمریکا، توازن قدرت در منطقه را تغییر دهد که بدون شک مقامات ایرانی از این موضوع آگاهی دارند.
آقای ترامپ اگرچه با غیرقابل پیش‌بینی نشان دادن خود، سلاح‌های زیادی را به فروش رساند اما شاید دنیا به رویکرد ایشان عادت کرده باشد.
ایران در شرایط فعلی می‌تواند به قدرت‌نمایی و نمایش امکانات خود بپردازد که کاملا ضروری و واجب می‌باشد. گزینه‌های متعددی در بحث مقابله با عربستان در پیش روی ایران قرار دارد، به همین دلیل هراس ناشی از جنگ احتمالی با عربستان نمی‌تواند توجیه خاصی داشته باشد.
حکومت ءال سعود به دنبال قدرت می‌باشد اما راه به دست آوردن قدرت را بلد نیست. افراد حاضر در این خاندان تباه کردن سرمایه‌های خود را در نظر نمی‌گیرند و به صورت کورکورانه کسب قدرت و نفوذ را طلب می‌کنند.
سرنوشت حکومت ءال سعود را نمی‌توان پیش‌بینی کرد اما موضوع واضح و مبرهن، ساختار غیرعقلانی و توخالی حکومت ءال سعود است که در صورت آغاز جنگ مستقیم با ایران، به احتمال زیاد نابودی خود را به چشم خواهد دید.
پیش‌بینی نویسنده مطلب حاضر بر این پایه استوار است که شرایط عربستان به سمتی حرکت نماید که وابستگی این کشور به خارجی‌ها بیش از زمان فعلی گردد.
وقوع جنگ بین ایران و عربستان سعودی برای کشوری مانند آمریکا بسیار شیرین خواهد بود اما نتیجه این جنگ غیرقابل پیش‌بینی می‌باشد که مهم‌ترین دلایل موضوع مذکور عبارتند از: امکان حضور مستقیم روسیه در درگیری‌های احتمالی همانند سوریه و عراق، قدرت‌نمایی نظامی ایران در جنگ احتمالی، آسیب‌پذیری قابل توجه کشورهای کوچک حاشیه خلیج فارس و خروج سریع آن‌ها از جنگ احتمالی، وجود نقطه ضعف بزرگ در ساکنان اسرائیل که هراس از مرگ، مهاجرتشان را به ارمغان خواهد آورد و فراهم شدن شرایط به منظور فعالیت شیعیان حاضر در عربستان.
به صورت کلی جنگ را نمی‌توان یک رویکرد متعادل تلقی نمود اما گاهی اوقات جنگ بهترین راه‌ حل می‌باشد …
اشتراک گذاری

درباره نویسنده

امیر بهلولی

امیر بهلولی که نام کامل ایشان «امیر بهلولی دیزگاه» می‌باشد؛ یک شهروند ایرانی است که مهم‌ترین هدفش ایجاد اعتبار می‌باشد تا به وسیله آن دغدغه‌های مختلف خودش، کشورش و احیانا سایر کشورها را حل نماید. امیر بهلولی مولف 3 کتاب «طلا»، «تورم یا حباب تورمی؟» و «گفته‌ها و ناگفته‌های بورس ایران ...» می‌باشد که هر کدام رویه متفاوتی را طی نموده‌اند. کتاب نوشتن به زبان فارسی به هیچ وجه خوشایند نیست و بدیهی است که امیر بهلولی نیز این موضوع را درک کرده است. در حال حاضر شرایط کشور به شکلی است که نویسندگان کتب مختلف شاید تنها برای سرگرمی و احیانا کسب اعتبار به نوشتن می‌پردازند. نکته جالب اینجاست که روند چاپ کتاب در ایران در حال حرکت به سمتی است که ناشران نه تنها پولی بابت چاپ کتاب به نویسندگان پرداخت نکنند بلکه هزینه‌های چاپ کتاب را نیز از آن‌ها دریافت کنند! بها و ارزشی که مردم به کتاب می‌دهند نیز بسیار عجیب شده است به گونه‌ای که کتاب نوشتن را با موتورهای جستجو مرتبط می‌دانند و در نهایت کلید چاپ کتاب‌های گوناگون را فضای مجازی می‌دانند! با توجه به مطالب گفته شده، امیر بهلولی اولویت اصلی خود در موضوع چاپ کتاب را بر پایه تالیف کتاب به زبان انگلیسی و چاپ آن در خارج از ایران قرار داده است. نویسنده مذکور اعتقاد دارد که به اندازه کافی درباره اقتصاد ایران سخن گفته است و این موضوع در نوشته‌های وی واضح و مبرهن می‌باشد. بنابراین ایشان قصد دارند که از تکرار مطالب مختلف در حوزه اقتصاد ایران پرهیز نمایند و تنها در صورت ضرورت مطلبی را ذکر نمایند.

یک پاسخ قرار دهید