نظام توزیع درآمد

0
نظام توزیع درآمد یکی از مهم‌ترین موضوعات یک جامعه می‌باشد که متاسفانه در ایران امروز جدی گرفته نمی‌شود. کشور در حال حرکت به سمتی است که فقیران آن بیشتر و بیشتر شوند و در عین حال انباشت سرمایه ثروتمندان به مراتب بیشتر گردد.
به منظور اصلاح چنین ساختار ارزشمندی ضروری است که اقدامات مختلفی صورت گیرد. بنابراین نمی‌توان به روند فعلی ادامه داد مگر آن که برای پیامدهای اختلاف طبقاتی گسترده آماده رزم بود!
چرا بخش قابل توجهی از پزشکان و دندانپزشکان مریخ دارای حقوق چند صد برابری نسبت به بخش غالب جامعه می‌باشند؟ آیا تقصیر این موضوع به این قشر فرهیخته برمی‌گردد؟
چرا بازیگران مشهور علیرغم فقدان یک صنعت سینمای مولد دارای دریافتی‌های بالا و احیانا نجومی می‌باشند؟
چرا به دلیل وجود حفره‌های گوناگون در بازارهای مختلف مریخ، افراد دارای رانت دست چندم به ثروت‌هایی عظیم دست می‌یابند؟
چرا ثروت‌های ده‌ها هزار میلیارد تومانی بدون هیچگونه فعالیت متمایزی برای یک فرد ایجاد می‌گردد؟

.

.

.

اشتراک گذاری

درباره نویسنده

امیر بهلولی

امیر بهلولی که نام کامل ایشان «امیر بهلولی دیزگاه» می‌باشد؛ یک شهروند ایرانی است که مهم‌ترین هدفش ایجاد اعتبار می‌باشد تا به وسیله آن دغدغه‌های مختلف خودش، کشورش و احیانا سایر کشورها را حل نماید. امیر بهلولی مولف 3 کتاب «طلا»، «تورم یا حباب تورمی؟» و «گفته‌ها و ناگفته‌های بورس ایران ...» می‌باشد که هر کدام رویه متفاوتی را طی نموده‌اند. کتاب نوشتن به زبان فارسی به هیچ وجه خوشایند نیست و بدیهی است که امیر بهلولی نیز این موضوع را درک کرده است. در حال حاضر شرایط کشور به شکلی است که نویسندگان کتب مختلف شاید تنها برای سرگرمی و احیانا کسب اعتبار به نوشتن می‌پردازند. نکته جالب اینجاست که روند چاپ کتاب در ایران در حال حرکت به سمتی است که ناشران نه تنها پولی بابت چاپ کتاب به نویسندگان پرداخت نکنند بلکه هزینه‌های چاپ کتاب را نیز از آن‌ها دریافت کنند! بها و ارزشی که مردم به کتاب می‌دهند نیز بسیار عجیب شده است به گونه‌ای که کتاب نوشتن را با موتورهای جستجو مرتبط می‌دانند و در نهایت کلید چاپ کتاب‌های گوناگون را فضای مجازی می‌دانند! با توجه به مطالب گفته شده، امیر بهلولی اولویت اصلی خود در موضوع چاپ کتاب را بر پایه تالیف کتاب به زبان انگلیسی و چاپ آن در خارج از ایران قرار داده است. نویسنده مذکور اعتقاد دارد که به اندازه کافی درباره اقتصاد ایران سخن گفته است و این موضوع در نوشته‌های وی واضح و مبرهن می‌باشد. بنابراین ایشان قصد دارند که از تکرار مطالب مختلف در حوزه اقتصاد ایران پرهیز نمایند و تنها در صورت ضرورت مطلبی را ذکر نمایند.

یک پاسخ قرار دهید