آتش به اختیار!

0
جنون قدرت غرب و شرق نمی‌شناسد و آفت‌های شهرت نیز بسیار است در حالی که شکوه ثروت به سادگی می‌تواند نعمت گردد! درس روزگار لزوما کتاب و مدرسه نمی‌خواهد چرا که رنگ بنگ نیست!
بحث اعدام یک فرد نمی‌تواند بدون مستندات کامل صورت گیرد مگر آن که جنون قدرت به نمایش گذاشته شود. به صورت کلی حکم اعدام صرفا آخرین گزینه است و به منظور حذف قاتلان و جنایتکاران کاربرد دارد چرا که از یک طرف بازگشت این افراد به آغوش جامعه برکت‌زاست و از طرف دیگر نگه‌داری آنان نیز هزینه‌زا می‌باشد.
شروع اعدام معترضان آغاز یک موج جدید خواهد بود در حالی که این یکی نیز خواهد گذشت! مدل بازی آمریکایی‌ها عموما ناسزاست! به عنوان نمونه کاهش چشمگیر قیمت نفت و به تبع آن انرژی‌های مختلف همزمان با شروع سرما و علیرغم ادامه جنگ اوکراین صلوات بسیار دارد! در بحث اعدام‌ها نیز اندک تنفسی پیرامون تدابیر مستضعفان عالم جایز خط‌خطی گشت تا در نهایت فرمان آتش به اختیار صادر گردد!
مدل ترکیب دین با حکومت می‌تواند یک کلاس درس تعریف شده باشد تا پس از چند قرن یادآوری خالی از لطف نباشد! یکی از درس‌های نانوشته قرون وسطی مشق آزادگی است که به تنهایی یک محتواست. بنابراین برهنگی دستاورد آزادگی نبود چرا که اهل جنگل نیز برهنه روزگار می‌گذرانند!
بنده به لطف حقتعالی به مرحله هیچ ندانستن ورود نموده‌ام که بسیار شیرین و ارزشمند است. خبر اعدام محسن شکاری با پوشش «زن، زندگی، آزادی» مطرح شده است چرا که بستن خیابان و شعار دادن دلیل اصلی اعدام بیان شده است که متاسفانه نمی‌توان رد کرد اما تایید نیز قشنگ نیست!
قطب عالم می‌فرماید که گل‌های من شعار «می‌کشم، می‌کشم، آن که برادرم کشت» در زمان مناسبی رونمایی شد اما پوشش آن قشنگ نبود! به عبارت دیگر سرباز صفر می‌گوید که با این کمالات، شما چرا؟!
تجربه بودن با نبودن لزوما حرف نیست. اندیشه برتر در آغوش جهل فراگیر لزوما خواب نیست. برچسب دیوانگی در بستر نماز توهم نیست چرا که نعمت بیشمار خزان است و خزان!
اشتراک گذاری

درباره نویسنده

امیر بهلولی

امیر بهلولی که نام کامل ایشان «امیر بهلولی دیزگاه» می‌باشد؛ یک شهروند ایرانی است که مهم‌ترین هدفش ایجاد اعتبار می‌باشد تا به وسیله آن دغدغه‌های مختلف خودش، کشورش و احیانا سایر کشورها را حل نماید. امیر بهلولی مولف 3 کتاب «طلا»، «تورم یا حباب تورمی؟» و «گفته‌ها و ناگفته‌های بورس ایران ...» می‌باشد که هر کدام رویه متفاوتی را طی نموده‌اند. کتاب نوشتن به زبان فارسی به هیچ وجه خوشایند نیست و بدیهی است که امیر بهلولی نیز این موضوع را درک کرده است. در حال حاضر شرایط کشور به شکلی است که نویسندگان کتب مختلف شاید تنها برای سرگرمی و احیانا کسب اعتبار به نوشتن می‌پردازند. نکته جالب اینجاست که روند چاپ کتاب در ایران در حال حرکت به سمتی است که ناشران نه تنها پولی بابت چاپ کتاب به نویسندگان پرداخت نکنند بلکه هزینه‌های چاپ کتاب را نیز از آن‌ها دریافت کنند! بها و ارزشی که مردم به کتاب می‌دهند نیز بسیار عجیب شده است به گونه‌ای که کتاب نوشتن را با موتورهای جستجو مرتبط می‌دانند و در نهایت کلید چاپ کتاب‌های گوناگون را فضای مجازی می‌دانند! با توجه به مطالب گفته شده، امیر بهلولی اولویت اصلی خود در موضوع چاپ کتاب را بر پایه تالیف کتاب به زبان انگلیسی و چاپ آن در خارج از ایران قرار داده است. نویسنده مذکور اعتقاد دارد که به اندازه کافی درباره اقتصاد ایران سخن گفته است و این موضوع در نوشته‌های وی واضح و مبرهن می‌باشد. بنابراین ایشان قصد دارند که از تکرار مطالب مختلف در حوزه اقتصاد ایران پرهیز نمایند و تنها در صورت ضرورت مطلبی را ذکر نمایند.

دیدگاه بسته شده است