دو نکته درباره نوشیدن آب

0
بدون شک آب یکی از بزرگترین نعمت‌هاست. بخش قابل توجهی از بدن جانداران گوناگون از آب تشکیل شده است. بدن انسان نیز از حدود 60 درصد آب تشکیل شده است و در عین حال حدود 80 الی 90 درصد خون انسان آب است!

پرهیز از زیاد آب خوردن

بحث و اختلاف نظر پیرامون آب و تاثیر آن بر بدن انسان کماکان محل مناقشه است. به عنوان مثال زیاد آب خوردن از نظر طب اسلامی و طب سنتی مردود می‌باشد در حالی که بخش قابل توجهی از پزشکان طب مدرن بر این باورند که زیاد آب خوردن به بهبود عملکرد بدن منجر می‌گردد.
جناب حکیم بهلول نیز نظر پیامبر اسلام را پذیرفته‌اند که زیاد آب خوردن را ریشه بیماری‌های مختلف بیان نموده‌اند. از نظر بنده، زیاد آب خوردن تعادل بدن را به طور کامل به چالش می‌کشد و این موضوع به سادگی می‌تواند تست (Test) گردد بهر ماتم این و آن!

پرهیز از آب یخ

آب یخ اگرچه لذت‌بخش است اما جالب نمی‌باشد. پرهیز از نوشیدن آب یخ نه تنها در طب اسلامی و طب سنتی مورد تاکید قرار گرفته است بلکه در متون خاور دور نیز مورد توجه می‌باشد. به عنوان مثال گفته می‌شود که چینی‌ها حتی آب خریدنشان هم به صورت گرم و بسیار سنتی صورت می‌گیرد به گونه‌ای که شیشه‌های آب معدنی را عمدتا در بیرون یخچال‌ها نگه‌داری و به فروش می‌رسانند.
اشتراک گذاری

درباره نویسنده

Avatar

امیر بهلولی یک کارشناس در حوزه بهداشت و درمان نمی‌باشد و در عین حال اعتقاد دارد که در حوزه علوم انسانی نیز نمی‌تواند تفکرات خود را وحی بسمه تعالی در نظر بگیرد. از نظر ایشان نمی‌توان حوزه پزشکی و بخش‌های مشابه را همانند ریاضیات قلمداد نمود و یک جواب قطعی پیرامون هر مسئله حکاکی نمود. به عبارت دیگر پیچیدگی‌های این حوزه نیازمند تحلیل و بررسی می‌باشند. امیر بهلولی علیرغم تجربه تلخ روز به روز آمپول خانم‌دکتر به واسطه بیماری‌های عفونی مختلف در دوران کودکی خود، بیش از ۱۰ سال است که بیماری عفونی خاصی را تجربه نکرده است و این موضوع در دوران کرونا تمام کرد مهر تدبیر را چرا که علیرغم عدم استفاده از ماسک، الکل و ... موضوع خاصی لمس نگردید. شاید مدل ساده سبک زندگی پدربزرگ‌های سنتی بسیار نزدیک باشد به این همه مار و تسبیح امیردکتر! بدیهی است که آستانه مقاومت بدن در شرایط مختلف می‌تواند متفاوت باشد اما عدم ابتلا به بیماری‌های گوناگون در سال‌های پی در پی نمی‌تواند بدون خدعه صورت گرفته باشد! لازم به ذکر است که ایشان در روستای بزرگی به نام تهران روزگار گذرانده‌اند و می‌گذرانند و در عین حال از نعمت مواد غذایی طبیعی به طور کامل برخوردار نبوده‌اند که جای بسی اعجاز است ...

دیدگاه بسته شده است