بیان حقایق یا روشنفکر بودن؟!

0
هر چیزی دلیلی دارد. موفقیت میسر نمی‌گردد مگر آن که از شکست هراسی نباشد. توجه به علم و دانش یکی از مهمترین فاکتورهای دستیابی به موفقیت می‌باشد در حالی که نیازی نیست هر موضوعی بیان گردد. در دوره‌ای که نمی‌توان از همه چیز دفاع کرد بهتر است همه چیز زیر سوال برده شود تا در نهایت یک فرد روشنفکر به همگان معرفی گردد!
انصاف نیست که ناکامی‌های افراد نخبه و توانمند زیر سوال برده شوند و در عین حال نشان فرهیخته بودن بر گردن آویزان شود. شکست در پرتاب ماهواره ظفر به هیچ وجه تمسخرآمیز نیست بلکه بسیار برجسته و خاص می‌باشد چرا که هوش و استعداد سرشار ایرانی‌ها را به نمایش می‌گذارد.
گاهی اوقات می‌توان سیاه را سفید و سفید را سیاه ارزیابی نمود. پیر کردن ملت با یکسری گرانی‌های فرسایشی و بدون پایان با استدلال نقدینگی‌سوزی به هیچ وجه قابل قبول نمی‌باشد در حالی که می‌توان پرتاب ماهواره به فضا را یک امر احمقانه و سخیف ارزیابی نمود!
سال‌هاست که برخی رذیلت‌های فرومایه در بین افراد رایج شده است. به عنوان مثال فرهنگ تحقیر و تمسخر مدت‌هاست که به یک ارزش مبدل شده است. در حقیقت هیچکس هیچ چیز نیست مگر آن که چشم و گوش‌های متمایز داستان دیگری را درک کرده باشند!
از نظر بنده، پافشاری بر سیاست‌های متفکرانه مبتنی بر آه مظلوم با هیچ توجیهی قابل قبول نمی‌باشند اما دفاع از افراد ارزشمند یک امر بدیهی و عقلانی می‌باشد.
اشتراک گذاری

درباره نویسنده

امیر بهلولی

امیر بهلولی که نام کامل ایشان «امیر بهلولی دیزگاه» می‌باشد؛ یک شهروند ایرانی است که مهم‌ترین هدفش ایجاد اعتبار می‌باشد تا به وسیله آن دغدغه‌های مختلف خودش، کشورش و احیانا سایر کشورها را حل نماید. امیر بهلولی مولف 3 کتاب «طلا»، «تورم یا حباب تورمی؟» و «گفته‌ها و ناگفته‌های بورس ایران ...» می‌باشد که هر کدام رویه متفاوتی را طی نموده‌اند. کتاب نوشتن به زبان فارسی به هیچ وجه خوشایند نیست و بدیهی است که امیر بهلولی نیز این موضوع را درک کرده است. در حال حاضر شرایط کشور به شکلی است که نویسندگان کتب مختلف شاید تنها برای سرگرمی و احیانا کسب اعتبار به نوشتن می‌پردازند. نکته جالب اینجاست که روند چاپ کتاب در ایران در حال حرکت به سمتی است که ناشران نه تنها پولی بابت چاپ کتاب به نویسندگان پرداخت نکنند بلکه هزینه‌های چاپ کتاب را نیز از آن‌ها دریافت کنند! بها و ارزشی که مردم به کتاب می‌دهند نیز بسیار عجیب شده است به گونه‌ای که کتاب نوشتن را با موتورهای جستجو مرتبط می‌دانند و در نهایت کلید چاپ کتاب‌های گوناگون را فضای مجازی می‌دانند! با توجه به مطالب گفته شده، امیر بهلولی اولویت اصلی خود در موضوع چاپ کتاب را بر پایه تالیف کتاب به زبان انگلیسی و چاپ آن در خارج از ایران قرار داده است. نویسنده مذکور اعتقاد دارد که به اندازه کافی درباره اقتصاد ایران سخن گفته است و این موضوع در نوشته‌های وی واضح و مبرهن می‌باشد. بنابراین ایشان قصد دارند که از تکرار مطالب مختلف در حوزه اقتصاد ایران پرهیز نمایند و تنها در صورت ضرورت مطلبی را ذکر نمایند.

یک پاسخ قرار دهید