داستان عهد و پیمان‌های ما

0
یکی از ویژگی‌های افراد خام، عدم توجه به اعتبار در کسب و کار و فعالیت‌های مرتبط می‌باشد. در حقیقت برخی افراد تصور می‌کنند تنها خودشان باهوش و متمایز خلق شده‌اند. در کشورهای پیشرفته، بحث برند و اعتبار مطرح است. اشخاص حقیقی و حقوقی به صورت پیوسته به دنبال متمایز نمودن برند خود می‌باشند. به همین دلیل دروغ گفتن، کم‌فروشی، خیانت در امانت و … به مراتب کمتر از کشورهای جهان سوم مشاهده می‌شوند.
یکی از مشکلات کشورهای جهان سوم، عدم پایداری شراکت‌ها و در مجموع کارهای گروهی است. در چنین فضایی هر کس حق را به خودش می‌دهد و در عین حال به دنبال تامین منافع خود حرکت می‌نماید.
یکی از اصول بدیهی کسب و کار، پایبندی به عهد و پیمان می‌باشد. بدون شک برند و اعتبار به واسطه عدم پایبندی به عهد و پیمان زیر سوال می‌رود. به عنوان مثال به یاد دارم که در زمان خرید مجدد از یک شرکت رب‌سازی با بخش فروش آن بر سر قیمت و مسائل حاشیه‌ای توافق شد و توافق مذکور چند بار مرور شد اما با افزایش قیمت رب، توافق مورد نظر به طور کامل نقض شد. در دوره فعلی که قیمت رب به صورت روزانه در حال کاهش می‌باشد، بخش فروش محترم یاد می‌گیرد که بازار سرد و گرم دارد. به عنوان مثالی دیگر به یاد دارم که فعالیت در مغازه‌ای را به صورت شراکتی شروع کردم که همزمان شد با دوره کاهش شدید ارزش پول ملی و به تبع آن، افزایش چند برابری قیمت کالاهای مختلف. در آن دوره هیچگونه سودی از مغازه برداشت نشد تا در نهایت از مجموع ارزش اجناس مغازه بتوان سود مشخصی حاصل نمود. پس از گذشت دوره خاک‌خوری مغازه مورد نظر، به شکل کاملا محترمانه‌ای متوجه شدم بهتر است وقت خود را تلف نکنم در حالی که از روز اول احتمال می‌دادم انتهای داستان همین باشد. به همین دلیل سبک همیشه در صحنه بزرگان را در دستور کار قرار دادم تا حداقل حسرت نخورم.
گاهی اوقات گذشت زمان همه چیز را حل می‌نماید. بنابراین نیازی نیست که در دنیای زنجیروار امروز به هر چیزی فکر نمود.
در دوره‌ای که روزگار خودش بهترین معلم است می‌توان آرام و با وقار به انتظار ورق‌های بعدی نشست …
اشتراک گذاری

درباره نویسنده

امیر بهلولی

امیر بهلولی که نام کامل ایشان «امیر بهلولی دیزگاه» می‌باشد؛ یک شهروند ایرانی است که مهم‌ترین هدفش ایجاد اعتبار می‌باشد تا به وسیله آن دغدغه‌های مختلف خودش، کشورش و احیانا سایر کشورها را حل نماید. امیر بهلولی مولف 3 کتاب «طلا»، «تورم یا حباب تورمی؟» و «گفته‌ها و ناگفته‌های بورس ایران ...» می‌باشد که هر کدام رویه متفاوتی را طی نموده‌اند. کتاب نوشتن به زبان فارسی به هیچ وجه خوشایند نیست و بدیهی است که امیر بهلولی نیز این موضوع را درک کرده است. در حال حاضر شرایط کشور به شکلی است که نویسندگان کتب مختلف شاید تنها برای سرگرمی و احیانا کسب اعتبار به نوشتن می‌پردازند. نکته جالب اینجاست که روند چاپ کتاب در ایران در حال حرکت به سمتی است که ناشران نه تنها پولی بابت چاپ کتاب به نویسندگان پرداخت نکنند بلکه هزینه‌های چاپ کتاب را نیز از آن‌ها دریافت کنند! بها و ارزشی که مردم به کتاب می‌دهند نیز بسیار عجیب شده است به گونه‌ای که کتاب نوشتن را با موتورهای جستجو مرتبط می‌دانند و در نهایت کلید چاپ کتاب‌های گوناگون را فضای مجازی می‌دانند! با توجه به مطالب گفته شده، امیر بهلولی اولویت اصلی خود در موضوع چاپ کتاب را بر پایه تالیف کتاب به زبان انگلیسی و چاپ آن در خارج از ایران قرار داده است. نویسنده مذکور اعتقاد دارد که به اندازه کافی درباره اقتصاد ایران سخن گفته است و این موضوع در نوشته‌های وی واضح و مبرهن می‌باشد. بنابراین ایشان قصد دارند که از تکرار مطالب مختلف در حوزه اقتصاد ایران پرهیز نمایند و تنها در صورت ضرورت مطلبی را ذکر نمایند.

یک پاسخ قرار دهید