رنگ و نیرنگ یار!

0
هر کس می‌تواند به اندازه ظرفیت خود آینه و شمعدان اختیار نماید چرا که پریان هالیوود نمی‌شناختند! بنابراین حرص خوردن و درد کشیدن در آغوش شهرت و ثروت لزوما عجیب نیست تا بگردد رسم روزگار عزیز و استوار …
انیمیشن داستان کوسه (Shark Tale) یک هنرنمایی کمدی با محتوای خانوادگی است که به جای مشق دردانگی به دنبال تعریف حقیقت زندگی برای خردسالان، کودکان و بزرگسالان است تا در نهایت یکسری مفاهیم بدیهی و حیات‌بخش بدون تجربه عبرت نشوند بهر مادرپری!
یک اثر با مزه و کامل می‌تواند نظر دکترین هالیوود را جلب نفرماید در حالی که آیات خواهران اعجاز نخواهد بهر تربت مریخ چرا که عمری است شماره کردن تمام نمی‌شود بهر دردانه‌عروس و در عین حال خم و ابروی یار صاف است بهر منت ساز تا نگردد عالم‌پری دروازه یار!
یکی از نکات این انیمیشن بحث خانواده‌محوری و در عین حال مردسالاری مسالمت‌آمیز آمریکایی‌هاست که بسیار ننگ است بهر آواز عمو چرا که چنگ قشنگ لزوما برنامه زرنگ نگردد بهر روغن یار …
اشتراک گذاری

درباره نویسنده

امیر بهلولی

امیر بهلولی که نام کامل ایشان «امیر بهلولی دیزگاه» می‌باشد؛ یک شهروند ایرانی است که مهم‌ترین هدفش ایجاد اعتبار می‌باشد تا به وسیله آن دغدغه‌های مختلف خودش، کشورش و احیانا سایر کشورها را حل نماید. امیر بهلولی مولف 3 کتاب «طلا»، «تورم یا حباب تورمی؟» و «گفته‌ها و ناگفته‌های بورس ایران ...» می‌باشد که هر کدام رویه متفاوتی را طی نموده‌اند. کتاب نوشتن به زبان فارسی به هیچ وجه خوشایند نیست و بدیهی است که امیر بهلولی نیز این موضوع را درک کرده است. در حال حاضر شرایط کشور به شکلی است که نویسندگان کتب مختلف شاید تنها برای سرگرمی و احیانا کسب اعتبار به نوشتن می‌پردازند. نکته جالب اینجاست که روند چاپ کتاب در ایران در حال حرکت به سمتی است که ناشران نه تنها پولی بابت چاپ کتاب به نویسندگان پرداخت نکنند بلکه هزینه‌های چاپ کتاب را نیز از آن‌ها دریافت کنند! بها و ارزشی که مردم به کتاب می‌دهند نیز بسیار عجیب شده است به گونه‌ای که کتاب نوشتن را با موتورهای جستجو مرتبط می‌دانند و در نهایت کلید چاپ کتاب‌های گوناگون را فضای مجازی می‌دانند! با توجه به مطالب گفته شده، امیر بهلولی اولویت اصلی خود در موضوع چاپ کتاب را بر پایه تالیف کتاب به زبان انگلیسی و چاپ آن در خارج از ایران قرار داده است. نویسنده مذکور اعتقاد دارد که به اندازه کافی درباره اقتصاد ایران سخن گفته است و این موضوع در نوشته‌های وی واضح و مبرهن می‌باشد. بنابراین ایشان قصد دارند که از تکرار مطالب مختلف در حوزه اقتصاد ایران پرهیز نمایند و تنها در صورت ضرورت مطلبی را ذکر نمایند.

دیدگاه بسته شده است