رقص پا دیگر نباشد بخت شما!

0
حال زار مدرسه هیچ دوا نگشت بماند، تازه طومار امضا پس امضا ساختند جان ربنا نگاه که چند روز بهر منت کبریا ثواب دارد هزار هزار! حداقل می‌توانستند روضه نسازند زار زار تا شاید گوشه چشمی غنچه گوید شما چرا؟!
یهود عمری است شکست پس شکست گوید جای پای ما کجاست بس که شاخه ندیده گوید داوود که دیده؟! پس باشد این هم کنار گنجینه سلیمان اما کوتاه آمدن در مقابل آینه‌های حماقت جان سلیمان هیچ نباشد جز سردرد شکایت! پیش خود بماند که جاده صاف گشته است و جز خاک هیچ نمانده است اما هنوز ز ما گویند بنازم برنده برنده!
خوب است پرنده پرنده ندوزند خزنده خزنده و بیشتر زود گویند دعا دعا تا شاید رحمش آید ز آبروی کلاغ و چند مور خدا خدا! ببینید کبریا بالاتر که نداریم؛ جاده صاف گشته است و ملت سراسر سربند سماق چرا که زیر زمین و روی زمین هویداست سر به سر و عذر تقصیر هم معلوم گشت بهر هزار هزار تا در اوج فلاکت بفرمایند میلیون زن و بچه نگاه نگاه …
هر گونه سخن گفتن و مذاکره با پرچمداران همیشه برنده حرام گشت جز سلام سلام بهشت خاک پای دانه دانه شما بس که سفارشی تدارک دیده‌اند بهر چه خوب شکست ساختن و چه زود شاخه باختن! عاقل و یک اشاره گرچه کامل و هیچ اقامه گویند تا امروز باطل و زین پس اشاره چند عاقل؟!
نیروی زمینی درگیر عملیات غزه بهتر است خانواده سراغ گیرند و جاده صاف روز عید فطر غافلگیر نمایند میلیون اسیر دریا ندیده در حالی که باز تکرار شود نورواژه حماس بایستی کلیه گروگان‌ها اعم از تایلند و فیلیپین و زن و کودک و غیر آزاد نماید بدون پیش‌شرط و سپس منت غالب بهر مغلوب نور گردد تا عمری بد روزگار افسانه گردد شما خوب روزگار!
پس از پایان سنگ‌نگاری‌های عبرت جهانیان منت این است که جمعیت پانزده میلیون نفری هدف گردد بهر جذب نژاد تنومند سیاهپوست و همانند غرب وحشی چه زیبا ورزش نعمت گردد هزار هزار …

گر دانستی داوود که بود ***** عزیز نخواهی سرود بازنده بود

اشتراک گذاری

درباره نویسنده

امیر بهلولی

امیر بهلولی که نام کامل ایشان «امیر بهلولی دیزگاه» می‌باشد؛ یک شهروند ایرانی است که مهم‌ترین هدفش ایجاد اعتبار می‌باشد تا به وسیله آن دغدغه‌های مختلف خودش، کشورش و احیانا سایر کشورها را حل نماید. امیر بهلولی مولف 3 کتاب «طلا»، «تورم یا حباب تورمی؟» و «گفته‌ها و ناگفته‌های بورس ایران ...» می‌باشد که هر کدام رویه متفاوتی را طی نموده‌اند. کتاب نوشتن به زبان فارسی به هیچ وجه خوشایند نیست و بدیهی است که امیر بهلولی نیز این موضوع را درک کرده است. در حال حاضر شرایط کشور به شکلی است که نویسندگان کتب مختلف شاید تنها برای سرگرمی و احیانا کسب اعتبار به نوشتن می‌پردازند. نکته جالب اینجاست که روند چاپ کتاب در ایران در حال حرکت به سمتی است که ناشران نه تنها پولی بابت چاپ کتاب به نویسندگان پرداخت نکنند بلکه هزینه‌های چاپ کتاب را نیز از آن‌ها دریافت کنند! بها و ارزشی که مردم به کتاب می‌دهند نیز بسیار عجیب شده است به گونه‌ای که کتاب نوشتن را با موتورهای جستجو مرتبط می‌دانند و در نهایت کلید چاپ کتاب‌های گوناگون را فضای مجازی می‌دانند! با توجه به مطالب گفته شده، امیر بهلولی اولویت اصلی خود در موضوع چاپ کتاب را بر پایه تالیف کتاب به زبان انگلیسی و چاپ آن در خارج از ایران قرار داده است. نویسنده مذکور اعتقاد دارد که به اندازه کافی درباره اقتصاد ایران سخن گفته است و این موضوع در نوشته‌های وی واضح و مبرهن می‌باشد. بنابراین ایشان قصد دارند که از تکرار مطالب مختلف در حوزه اقتصاد ایران پرهیز نمایند و تنها در صورت ضرورت مطلبی را ذکر نمایند.

دیدگاه بسته شده است