راز راز نمک ناز ناز!

0
خلقت مرد و زن بسیار عجیب و حیرت‌انگیز صورت گرفته است چرا که پیچیدگی پتک عالم بسیار فراتر از ظاهر داستان است گرچه ظاهر نیز آن نیست که گویند زار زار! در حقیقت هنر آن نباشد که تشنه ز چشمه باختن بگردد ناز ناز بلکه نور ز منشور ساختن کتک باشد راز راز!
در بحث بنیان خانواده به سادگی می‌توان اثبات نمود که زنان ناسپاس خلق شده‌اند و مردان تنوع‌طلب. صفات غالب خلقت در موارد فراتر از محدوده نرمال قابل مشاهده می‌باشند و این به معنای هر زن یا هر مرد نیست و در عین حال نمی‌توان ادعا کرد که فراگیر همین است که هست!
ناسپاسی زن‌ها می‌تواند به واسطه انواع و اقسام خدعه‌ها تابلو شود بهر طاقچه‌ها در حالی که تنوع‌طلبی مردان نیز راز دارد ویزیت ویزیت! ظرافت خلقت یک بحث است و رذالت خلقت بحث دیگری است. وجود یک صفت دلیل بر شریف بودن آن برای انسان فانی نمی‌باشد چرا که برخی صفات بهر خدعه خلق شده‌اند و چنگ زدن بهر نازی خلقت بوسه است هزار هزار!
ناسپاسی زن‌ها و به عبارت بهلول دانا فاتحه‌خوانی زن‌ها هر چه هست نعمت نیست گرچه مدل شخصیتی برخی امامزادگان آرام می‌گیرد بهر اندک نارضایتی‌ها در حالی که بخش غالب افراد ناز ندارند ز مکتب کوکب‌طلا چرا که رجم بهر کرم نباشد فاز فاز! همچنین عکس صفت مذکور بسیار شیرین قابل حکاکی می‌باشد به رسم فرشته‌طلا!
تنوع‌طلبی مردان برخلاف دل بزرگ مردهای مرد بسیار زشت و ویرانگر است چرا که در و دیوار هم قابل بوسه هستند در حالی که ناز ناز سراب است بهر خاتم‌خراب! در حقیقت تفاوت این و آن در رنگ عینک است و غیر توهم است گر نظر شود!
خانواده عبارت است از مرد هلاک‌خواه و زن خدعه‌خواه در حالی که لیاقت عجیب خدعه شده است در سفره رنگارنگ خلقت چرا که نعمت عشق علیرغم تنوع‌طلبی مردان گران گران خدعه شده است بهر مردان و قران قران ناز شده است بهر زنان! حیرت‌انگیز است که دوست داشتن و احیانا عشق مرد نسبت به همسرش به مراتب عمیق‌تر و دردناک‌تر خدعه شده است نسبت به زنان دو روز راضی بهر سلام سلام جانم‌علیک و در عین حال عقل مرد نگوید ناسپاس ناسپاس هلاک است بهر نماز …
به صورت کلی شخصیت یک زن به مراتب زن‌تر خلق شده است نسبت به شخصیت یک مرد و در عین حال شخصیت مرد نیز عجیب ناز خلق شده است بهر ظرافت بیکران خلقت. به عنوان مثال یک زن عاشق دو روز نکشیده فارغ شود ز خدعه راز راز در حالی که مرد فارغ ز رسم نمک آرام آرام ناز شود بهر خدعه راز خلقت چرا که مرد تنوع‌طلب ناسپاس خلق نشده است و زن ناسپاس تنوع‌طلب خلق نشده است!
شبهه درس امروز اندر کمالات فرشتگان و هلاک‌سازان است که اینان چگونه ناز می‌شوند ز رسم خلقت؟! خدعه ناز فرشتگان؛ خاک بودن بهر دل دریاهاست و خدعه زار هلاک‌سازان؛ زار بودن بهر دل پروازهاست که هر یک خدعه باشند بهر لیاقت دیگری …

خلقت ز چه کردی راز راز ***** تا دست آخر بنازی غاز غاز

اشتراک گذاری

درباره نویسنده

امیر بهلولی

امیر بهلولی که نام کامل ایشان «امیر بهلولی دیزگاه» می‌باشد؛ یک شهروند ایرانی است که مهم‌ترین هدفش ایجاد اعتبار می‌باشد تا به وسیله آن دغدغه‌های مختلف خودش، کشورش و احیانا سایر کشورها را حل نماید. امیر بهلولی مولف 3 کتاب «طلا»، «تورم یا حباب تورمی؟» و «گفته‌ها و ناگفته‌های بورس ایران ...» می‌باشد که هر کدام رویه متفاوتی را طی نموده‌اند. کتاب نوشتن به زبان فارسی به هیچ وجه خوشایند نیست و بدیهی است که امیر بهلولی نیز این موضوع را درک کرده است. در حال حاضر شرایط کشور به شکلی است که نویسندگان کتب مختلف شاید تنها برای سرگرمی و احیانا کسب اعتبار به نوشتن می‌پردازند. نکته جالب اینجاست که روند چاپ کتاب در ایران در حال حرکت به سمتی است که ناشران نه تنها پولی بابت چاپ کتاب به نویسندگان پرداخت نکنند بلکه هزینه‌های چاپ کتاب را نیز از آن‌ها دریافت کنند! بها و ارزشی که مردم به کتاب می‌دهند نیز بسیار عجیب شده است به گونه‌ای که کتاب نوشتن را با موتورهای جستجو مرتبط می‌دانند و در نهایت کلید چاپ کتاب‌های گوناگون را فضای مجازی می‌دانند! با توجه به مطالب گفته شده، امیر بهلولی اولویت اصلی خود در موضوع چاپ کتاب را بر پایه تالیف کتاب به زبان انگلیسی و چاپ آن در خارج از ایران قرار داده است. نویسنده مذکور اعتقاد دارد که به اندازه کافی درباره اقتصاد ایران سخن گفته است و این موضوع در نوشته‌های وی واضح و مبرهن می‌باشد. بنابراین ایشان قصد دارند که از تکرار مطالب مختلف در حوزه اقتصاد ایران پرهیز نمایند و تنها در صورت ضرورت مطلبی را ذکر نمایند.

دیدگاه بسته شده است