امیرپلنگ و گونی گونی مهتاب‌علیک!

0
هر تغییری لزوما مبارک نمی‌باشد چرا که هر خدعه‌ای علیک ندارد نفس نفس! بهر مشق امروز گوید ارباب مهتاب‌تمام که هیچ بهر پیچ نگردد سلام سلام گرچه جغد باشد به وقت شام! پس تا توانی مهتاب‌علیک نکش و دندان ز سم تازه بکش تا دست آخر چادر نگیری به چنگ بهر شربت امیرپلنگ!
تغییر لوگوی توئیتر می‌تواند رازواره‌ای از سوی عموسکه باشد چرا که عقل ناقص امیرقلک درک می‌نماید که پرنده آبی (Blue Bird) به مراتب زیباتر و جذاب‌تر از خدعه ماه کامل است در حالی که XY کلنگ نبود بهر پلنگ تا دست آخر X قشنگ بوسه شود ز خدعه امیرفشنگ!
فرهنگ ایالات متحده علیرغم پرچمداری این کشور در صنعت خواهرپیشگی نه تنها مادربوسه نیست بلکه گل ز گلدان باختن را طلا طلا نگوید ناز ناز! به عبارت دیگر جایگاه یک کارآفرین، عموبابا و یا … عزیز است و استوار و در عین حال بسیار مبارک ز گونی گونی خواهرپیشه که روز اول گویند آواره‌ایم، آماده‌ایم، گر نخواهی تب‌زاده‌ایم و سپس نگویند تازه تازه بهر آجرپاره، گر نسازی تک بنازی ای طلاپاره!
سمبل آزادی و در عین حال انتشار الک الک بهر الک‌پاره می‌تواند پرنده آبی (Blue Bird) باشد در حالی که سمبل راز بگو نفس نگو عبارت است از فضای ناشناخته بهر نماز ناشناخته! بوسیدن شیر و پلنگ نخواهد هزار هزار بلکه مار و آهو خواهد زار زار تا بگویی اکبر ز اصغر بگیرد غاز غاز گرچه سوسن پروانه خواهد ناز ناز …

پلنگ ز خود نباشد ناز ناز ***** تا این همه شود راز راز

اشتراک گذاری

درباره نویسنده

امیر بهلولی

امیر بهلولی که نام کامل ایشان «امیر بهلولی دیزگاه» می‌باشد؛ یک شهروند ایرانی است که مهم‌ترین هدفش ایجاد اعتبار می‌باشد تا به وسیله آن دغدغه‌های مختلف خودش، کشورش و احیانا سایر کشورها را حل نماید. امیر بهلولی مولف 3 کتاب «طلا»، «تورم یا حباب تورمی؟» و «گفته‌ها و ناگفته‌های بورس ایران ...» می‌باشد که هر کدام رویه متفاوتی را طی نموده‌اند. کتاب نوشتن به زبان فارسی به هیچ وجه خوشایند نیست و بدیهی است که امیر بهلولی نیز این موضوع را درک کرده است. در حال حاضر شرایط کشور به شکلی است که نویسندگان کتب مختلف شاید تنها برای سرگرمی و احیانا کسب اعتبار به نوشتن می‌پردازند. نکته جالب اینجاست که روند چاپ کتاب در ایران در حال حرکت به سمتی است که ناشران نه تنها پولی بابت چاپ کتاب به نویسندگان پرداخت نکنند بلکه هزینه‌های چاپ کتاب را نیز از آن‌ها دریافت کنند! بها و ارزشی که مردم به کتاب می‌دهند نیز بسیار عجیب شده است به گونه‌ای که کتاب نوشتن را با موتورهای جستجو مرتبط می‌دانند و در نهایت کلید چاپ کتاب‌های گوناگون را فضای مجازی می‌دانند! با توجه به مطالب گفته شده، امیر بهلولی اولویت اصلی خود در موضوع چاپ کتاب را بر پایه تالیف کتاب به زبان انگلیسی و چاپ آن در خارج از ایران قرار داده است. نویسنده مذکور اعتقاد دارد که به اندازه کافی درباره اقتصاد ایران سخن گفته است و این موضوع در نوشته‌های وی واضح و مبرهن می‌باشد. بنابراین ایشان قصد دارند که از تکرار مطالب مختلف در حوزه اقتصاد ایران پرهیز نمایند و تنها در صورت ضرورت مطلبی را ذکر نمایند.

دیدگاه بسته شده است