معضل مرگ!

0
عبور از قرون وسطی می‌تواند با افراط و تفریط همراه گردد چرا که انکار زندگی پس از مرگ میسر می‌شود اما فرار از مرگ نه تنها در طول زندگی بلکه در خاکسپاری عزیزان نیز خودنمایی می‌کند!
در عصر حاضر بحث مرگ به یک معضل تبدیل شده است در حالی که با فرض وجود زندگی پس از مرگ صرفا رعایت یکسری بدیهیات و حداقل‌های انسانی نمی‌تواند به آتش ختم گردد و در صورت عدم وجود زندگی پس از مرگ نیز نه تنها چیز خاصی از دست نرفته است بلکه یک حس خوب و شیرین و در عین حال اعتبار قابل ستایش انکارناپذیر می‌باشد.
احکام ادیان مختلف پیرامون سبک زندگی لزوما سبز و قرمز نمی‌باشند بلکه می‌توانند گزینه بهینه محسوب شوند. به عنوان مثال چگونه می‌توان حرمت نزدیکی دو فرد را صرفا با چند کلمه خط‌خطی نمود در حالی که فلسفه چنین تبصره ساده‌ای احتمالا یک نوع عقد قرارداد بوده است. همین!
افسانه قرن پس از یک عمر تازه می‌تواند بدیهی‌ترین و ساده‌ترین مسائل را به اندازه شعور خود درک نماید در حالی که حکمت توالت رفتن با پای راست یا چپ کماکان درک نشده است! اساسا شعور بشر اندازه دارد در حالی که شیطنت بشر بی‌انتهاست!
موجودات مختلف در بستر طبیعت خلق می‌شوند و پس از مدت معین بار دیگر به طبیعت باز می‌گردند. این چرخه همواره بوده است و خواهد بود در حالی که بشر به هر دلیلی انواع و اقسام خلاقیت‌ها را زحمت‌شمار نموده است!
دفن جسد افراد به همراه تابوت، کت و شلوار، مواد خوراکی و … نشانه‌ای از فلاکت و بدبختی بشر است چرا که به عنوان نمونه حتی ذره‌ای از عسل کشف شده در اهرام مصر توسط مومیایی مصرف نشده است …
مدل‌هایی همچون سوزاندن، اسیدپاشی و … نیز عقلانی به نظر نمی‌رسند چرا که جسد موجودات سرشار از مواد معدنی است و تجزیه طبیعی بهترین گزینه به نظر می‌رسد. بنابراین رنگ زمین غرب و شرق ندارد تا همه چیز براساس یک طرح بدیهی و عقلانی سپری گردد.
اشتراک گذاری

درباره نویسنده

امیر بهلولی

امیر بهلولی که نام کامل ایشان «امیر بهلولی دیزگاه» می‌باشد؛ یک شهروند ایرانی است که مهم‌ترین هدفش ایجاد اعتبار می‌باشد تا به وسیله آن دغدغه‌های مختلف خودش، کشورش و احیانا سایر کشورها را حل نماید. امیر بهلولی مولف 3 کتاب «طلا»، «تورم یا حباب تورمی؟» و «گفته‌ها و ناگفته‌های بورس ایران ...» می‌باشد که هر کدام رویه متفاوتی را طی نموده‌اند. کتاب نوشتن به زبان فارسی به هیچ وجه خوشایند نیست و بدیهی است که امیر بهلولی نیز این موضوع را درک کرده است. در حال حاضر شرایط کشور به شکلی است که نویسندگان کتب مختلف شاید تنها برای سرگرمی و احیانا کسب اعتبار به نوشتن می‌پردازند. نکته جالب اینجاست که روند چاپ کتاب در ایران در حال حرکت به سمتی است که ناشران نه تنها پولی بابت چاپ کتاب به نویسندگان پرداخت نکنند بلکه هزینه‌های چاپ کتاب را نیز از آن‌ها دریافت کنند! بها و ارزشی که مردم به کتاب می‌دهند نیز بسیار عجیب شده است به گونه‌ای که کتاب نوشتن را با موتورهای جستجو مرتبط می‌دانند و در نهایت کلید چاپ کتاب‌های گوناگون را فضای مجازی می‌دانند! با توجه به مطالب گفته شده، امیر بهلولی اولویت اصلی خود در موضوع چاپ کتاب را بر پایه تالیف کتاب به زبان انگلیسی و چاپ آن در خارج از ایران قرار داده است. نویسنده مذکور اعتقاد دارد که به اندازه کافی درباره اقتصاد ایران سخن گفته است و این موضوع در نوشته‌های وی واضح و مبرهن می‌باشد. بنابراین ایشان قصد دارند که از تکرار مطالب مختلف در حوزه اقتصاد ایران پرهیز نمایند و تنها در صورت ضرورت مطلبی را ذکر نمایند.

دیدگاه بسته شده است