دفاع مجدد از عملکرد تیم اقتصادی دولت یازدهم

1
نوشته حاضر دومین سیاهه‌ای است که نویسنده این مطلب در حمایت از عملکرد تیم اقتصادی دولت یازدهم منتشر می‌نماید که مهم‌ترین دلیل این موضوع، بیان حقایق می‌باشد.
نقدهای مطرح شده به تیم اقتصادی مذکور به حدی غیرمنصفانه می‌باشند که یک دانشجوی اقتصاد مقطع کارشناسی می‌تواند مسائل را از یکدیگر تفکیک نماید. بدیهی است که منتقدان هم می‌دانند داستان چیست اما به هر دلیلی اقدام به نقد عملکرد این تیم می‌نمایند.
اقتصاد ایران دارای انعطاف‌پذیری قابل توجهی است اما این انعطاف‌پذیری برای منتقدان کارایی چندانی ندارد چرا که این عزیزان در دوره‌های قبلی زمام امور را در دست داشته‌اند و عملکردشان کاملا مشخص می‌باشد.
اگر تنها قیمت جهانی نفت در نظر گرفته شود، افت شدید قیمت این ماده ارزشمند بر همگان آشکار می‌باشد. قیمت نفت ایران در دولت یازدهم کمتر از 20 دلار در هر بشکه را هم تجربه نمود که بدون شک مدیریت این اوضاع کار ساده‌ای نبوده است.
عملکرد تیم اقتصادی مذکور در بخش‌های مختلف قابل بررسی است. به عنوان مثال تخصیص بودجه به طرح تحول سلامت شاید یک معضل جدی برای تیم مذکور بوده است. به عنوان مثالی دیگر تامین نقدینگی پروژه‌های عمرانی در چنین شرایطی کار دشواری بوده است.
بازی‌های سیاسی را نباید در تحلیل‌ها و قضاوت‌های گوناگون وارد نمود چرا که سیاست مملو از دروغ است. دولت یازدهم از ترفندهای گوناگونی به منظور مدیریت اوضاع استفاده نمود که برخی از آن‌ها به هیچ وجه قابل دفاع نمی‌باشند اما قدردانی از عملکردهای موفق روحیه‌بخش می‌باشد.
در کشوری که اوضاع آن خاص می‌باشد، می‌توان راه‌ حل‌های مختلفی پیشنهاد نمود اما قابلیت اجرایی راه‌ حل‌های پیشنهادی مهم است!
بعد از اتمام انتخابات ریاست جمهوری، نویسنده این مطلب اگر زنده باشد، نظرات شخصی خود پیرامون عملکرد دولت یازدهم را منتشر خواهد نمود که شاید راهگشا باشند …
اشتراک گذاری

درباره نویسنده

امیر بهلولی

امیر بهلولی که نام کامل ایشان «امیر بهلولی دیزگاه» می‌باشد؛ یک شهروند ایرانی است که مهم‌ترین هدفش ایجاد اعتبار می‌باشد تا به وسیله آن دغدغه‌های مختلف خودش، کشورش و احیانا سایر کشورها را حل نماید. امیر بهلولی مولف 3 کتاب «طلا»، «تورم یا حباب تورمی؟» و «گفته‌ها و ناگفته‌های بورس ایران ...» می‌باشد که هر کدام رویه متفاوتی را طی نموده‌اند. کتاب نوشتن به زبان فارسی به هیچ وجه خوشایند نیست و بدیهی است که امیر بهلولی نیز این موضوع را درک کرده است. در حال حاضر شرایط کشور به شکلی است که نویسندگان کتب مختلف شاید تنها برای سرگرمی و احیانا کسب اعتبار به نوشتن می‌پردازند. نکته جالب اینجاست که روند چاپ کتاب در ایران در حال حرکت به سمتی است که ناشران نه تنها پولی بابت چاپ کتاب به نویسندگان پرداخت نکنند بلکه هزینه‌های چاپ کتاب را نیز از آن‌ها دریافت کنند! بها و ارزشی که مردم به کتاب می‌دهند نیز بسیار عجیب شده است به گونه‌ای که کتاب نوشتن را با موتورهای جستجو مرتبط می‌دانند و در نهایت کلید چاپ کتاب‌های گوناگون را فضای مجازی می‌دانند! با توجه به مطالب گفته شده، امیر بهلولی اولویت اصلی خود در موضوع چاپ کتاب را بر پایه تالیف کتاب به زبان انگلیسی و چاپ آن در خارج از ایران قرار داده است. نویسنده مذکور اعتقاد دارد که به اندازه کافی درباره اقتصاد ایران سخن گفته است و این موضوع در نوشته‌های وی واضح و مبرهن می‌باشد. بنابراین ایشان قصد دارند که از تکرار مطالب مختلف در حوزه اقتصاد ایران پرهیز نمایند و تنها در صورت ضرورت مطلبی را ذکر نمایند.

۱ دیدگاه

یک پاسخ قرار دهید