تلالو آرزوهای معصومانه

0
هر سال دوران یادگیری الفبای فارسی با نشاط و طعم جالب خود آغاز می‌شود تا آینده‌سازان کشور بتوانند تلالو آرزوهای معصومانه خود را در خورشید علم و دانش مشاهده نمایند.
نظام آموزشی متعالی کشور می‌تواند اسناد تحول خود را شماره نماید چرا که در روزگار امروز هر کس بهتر است اول از هر چیزی به فکر پوشش هزینه‌های خود باشد. در حقیقت کتاب‌های گرانمایه تحصیلی امروز دارای خاص‌ترین و عمیق‌ترین مفاهیم می‌باشند و در عین حال همواره مورد پذیرش بزرگان قرار دارند.
یکی از برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی، درس خواندن و باز هم درس خواندن به منظور گلچین نخبگان و در عین حال تفهیم عمیق‌ترین مفاهیم بشریت به سایر دانش‌آموختگان می‌باشد. نخبگان کشور به واسطه مهیا بودن همه چیز مجبور می‌شوند کشور را ترک نمایند تا شعار زیبای «هر کس نمی‌خواهد، برود!» تحقق یابد.
لازم به ذکر است که نقد کردن نمی‌تواند همواره مورد حمایت قرار گیرد. به عنوان مثال برخی صاحبنظران می‌فرمایند که با آزاد نمودن فضای دانشگاه‌ها می‌توان از خروج حداقل بخشی از نخبگان جلوگیری به عمل آورد در حالی که با توجه به شرایط فعلی کشور، فضای دانشگاه‌ها باید به صورت کامل کنترل شود. برخی سخنان جلوه خوبی ندارند اما بهتر است بیان شوند. در جامعه‌ای که جوانانش به تفکرات باز گرایش دارند، دانشگاه‌ها به جای مشغول بودن به فعالیت‌های علمی به بستری برای ارضا نیازهای مختلف تبدیل شده‌اند.
بحث مانع‌تراشی بر سر خروج نخبگان از کشور به وسیله روش‌هایی همچون افزایش وجه مورد نیاز آزادسازی مدرک و کاهش ارزش پول ملی در ظاهر عقلانی و قابل دفاع می‌باشد در حالی که افزایش نفرت افراد نمی‌تواند به بهره‌وری خاصی منجر گردد. در دوره‌ای که امکان خاصی به منظور پیشرفت در داخل کشور وجود ندارد بهتر است ناجوانمردی کنار گذاشته شود تا شاید به واسطه حذف آه و اندوه‌های جوانان، کمی برکت جاری گردد …
اشتراک گذاری

درباره نویسنده

امیر بهلولی

امیر بهلولی که نام کامل ایشان «امیر بهلولی دیزگاه» می‌باشد؛ یک شهروند ایرانی است که مهم‌ترین هدفش ایجاد اعتبار می‌باشد تا به وسیله آن دغدغه‌های مختلف خودش، کشورش و احیانا سایر کشورها را حل نماید. امیر بهلولی مولف 3 کتاب «طلا»، «تورم یا حباب تورمی؟» و «گفته‌ها و ناگفته‌های بورس ایران ...» می‌باشد که هر کدام رویه متفاوتی را طی نموده‌اند. کتاب نوشتن به زبان فارسی به هیچ وجه خوشایند نیست و بدیهی است که امیر بهلولی نیز این موضوع را درک کرده است. در حال حاضر شرایط کشور به شکلی است که نویسندگان کتب مختلف شاید تنها برای سرگرمی و احیانا کسب اعتبار به نوشتن می‌پردازند. نکته جالب اینجاست که روند چاپ کتاب در ایران در حال حرکت به سمتی است که ناشران نه تنها پولی بابت چاپ کتاب به نویسندگان پرداخت نکنند بلکه هزینه‌های چاپ کتاب را نیز از آن‌ها دریافت کنند! بها و ارزشی که مردم به کتاب می‌دهند نیز بسیار عجیب شده است به گونه‌ای که کتاب نوشتن را با موتورهای جستجو مرتبط می‌دانند و در نهایت کلید چاپ کتاب‌های گوناگون را فضای مجازی می‌دانند! با توجه به مطالب گفته شده، امیر بهلولی اولویت اصلی خود در موضوع چاپ کتاب را بر پایه تالیف کتاب به زبان انگلیسی و چاپ آن در خارج از ایران قرار داده است. نویسنده مذکور اعتقاد دارد که به اندازه کافی درباره اقتصاد ایران سخن گفته است و این موضوع در نوشته‌های وی واضح و مبرهن می‌باشد. بنابراین ایشان قصد دارند که از تکرار مطالب مختلف در حوزه اقتصاد ایران پرهیز نمایند و تنها در صورت ضرورت مطلبی را ذکر نمایند.

یک پاسخ قرار دهید