بهر تو

1
در حال حاضر روند نزولی قیمت هر اونس طلا و نقره در بازارهای جهانی کماکان ادامه دارد در حالی که برخی تحلیلگران عکس روند موجود را مورد تاکید قرار می‌دهند.
چند روز قبل در تعطیلات آخر هفته بازارهای جهانی، یک تحلیلگر با کمالات کیتکو چپ و راست تدبیر حرام می‌نمود تا بگوید که قیمت طلا و نقره صعودی است! بنده به یاد خودم افتادم چرا که سیگنال‌های استاد نیز عموما پرتفومحور می‌باشند!
البته انصاف نیست که انتشار پی در پی چند دست‌نوشته و ویدئو را با خط‌خطی‌های بهلول بزرگ مقایسه نمود چرا که حکیم خودش می‌داند بهر تو می‌نویسد و می‌نویسد …
نکته جالب اینجا بود که استدلال‌ها بیشتر مریخی بودند تا زمینی! آناخانم از یک طرف کاهش قیمت بیت‌کوین را استراتژیک ارزیابی می‌فرمودند و از طرف دیگر ثمره ماه عسل یلن و پاول را توخالی قلمداد می‌فرمودند!

آنای من و تو را ز طلا و نقره چه کار ***** گر بداند دنیا دنیا سپاس نیاید به کار

پس تا توانی رامش میار ز ابروی خود ***** تا ز عبرت نگردی گرد معبود خود

اشتراک گذاری

درباره نویسنده

امیر بهلولی

امیر بهلولی که نام کامل ایشان «امیر بهلولی دیزگاه» می‌باشد؛ یک شهروند ایرانی است که مهم‌ترین هدفش ایجاد اعتبار می‌باشد تا به وسیله آن دغدغه‌های مختلف خودش، کشورش و احیانا سایر کشورها را حل نماید. امیر بهلولی مولف 3 کتاب «طلا»، «تورم یا حباب تورمی؟» و «گفته‌ها و ناگفته‌های بورس ایران ...» می‌باشد که هر کدام رویه متفاوتی را طی نموده‌اند. کتاب نوشتن به زبان فارسی به هیچ وجه خوشایند نیست و بدیهی است که امیر بهلولی نیز این موضوع را درک کرده است. در حال حاضر شرایط کشور به شکلی است که نویسندگان کتب مختلف شاید تنها برای سرگرمی و احیانا کسب اعتبار به نوشتن می‌پردازند. نکته جالب اینجاست که روند چاپ کتاب در ایران در حال حرکت به سمتی است که ناشران نه تنها پولی بابت چاپ کتاب به نویسندگان پرداخت نکنند بلکه هزینه‌های چاپ کتاب را نیز از آن‌ها دریافت کنند! بها و ارزشی که مردم به کتاب می‌دهند نیز بسیار عجیب شده است به گونه‌ای که کتاب نوشتن را با موتورهای جستجو مرتبط می‌دانند و در نهایت کلید چاپ کتاب‌های گوناگون را فضای مجازی می‌دانند! با توجه به مطالب گفته شده، امیر بهلولی اولویت اصلی خود در موضوع چاپ کتاب را بر پایه تالیف کتاب به زبان انگلیسی و چاپ آن در خارج از ایران قرار داده است. نویسنده مذکور اعتقاد دارد که به اندازه کافی درباره اقتصاد ایران سخن گفته است و این موضوع در نوشته‌های وی واضح و مبرهن می‌باشد. بنابراین ایشان قصد دارند که از تکرار مطالب مختلف در حوزه اقتصاد ایران پرهیز نمایند و تنها در صورت ضرورت مطلبی را ذکر نمایند.

۱ دیدگاه

یک پاسخ قرار دهید