پرده‌های معرفت!

0
خلقت دو جنس نر و ماده در جانداران گوناگون قابل مشاهده می‌باشد. اظهارنظر پیرامون ساختار جانداران مختلف به دانش و دقت بالایی نیاز دارد که قابل انکار نمی‌باشد اما بحث غلبه یک جنسیت بر دیگری موضوعی است که در غالب موارد در جنس نر قابل مشاهده می‌باشد. طبیعت عموما جنس نر را نسبت به جنس ماده غالب آفریده است که این موضوع با ظرافت خاصی حکاکی شده است. در انسان‌ها نیز می‌توان به سادگی برتری جنس نر بر جنس ماده را درک نمود در حالی که افراط و تفریط در بسیاری از موضوعات بوده است و خواهد بود.
در ایران امروز از آنجایی که تقریبا همه چیز خاص و قابل تحسین می‌باشد بهتر است هر چیزی مورد حمله قرار نگیرد اما در بحث برتری خانم‌ها نسبت به آقایان به سادگی نمی‌توان یک دنیا دستاورد را شماره نمود. به عنوان مثال یک بانوی ماهنشان هم باید مهریه بگیرد هم ارث، هم باید نفقه بگیرد هم بوسه‌های مهتابی!
در فضای آزاد می‌توان همانند طبیعت، نر و ماده را کنار یکدیگر مشاهده نمود چرا که هر یک مکمل دیگری می‌باشند. در ایران امروز می‌توان تلالو افسانه‌ها را در یگانه الهه‌های روزگار مشاهده نمود. به عبارت دیگر رشته امور بیشتر در دست الهه‌هاست در حالی که ثمره رشد و ترقی روزافزون الهه‌پیشگان همواره قابل ارزیابی بوده است و خواهد بود.
در شرایطی که خانم‌ها به واسطه ساختارهای خردمندانه و بسیار حکیمانه فعلی همه چیز داشته باشند چگونه می‌توان پیرامون فلاکت‌پیشگانی سخن گفت که وجودشان مایه حیات و قوام جامعه است؟
در یک کشور باز و جهان سوم حداقل می‌توان به الهه ناز بودن بشر خرده نگرفت چرا که هر کس می‌داند همگان مبارک‌ هستند و همسان در حالی که تراریختگان نیز به سادگی قابل تشخیص می‌باشند. در یک کشور ظاهرا بسته و جهان سوم می‌توان همه چیز را در الهه‌هایی ترجمه نمود که هر یک افسانه‌ای قابل پرستش می‌باشند.
به منظور بهبود اوضاع می‌توان ایجاد 5 منطقه توریستی آزاد با آب و هواهای گوناگون 5 قاره جهان را در دستور کار قرار داد که در مناطق حاشیه‌ای کشور متفاوت از فضای داخلی به گذران امور بپردازند. گسترش و توسعه این مناطق توریستی از یک طرف می‌تواند محرک رشد اقتصادی باشد و از طرف دیگر می‌تواند مرهمی بر عفونت عمیق فعلی باشد. از نظر بنده، با ادامه روندهای گذشته بهتر است بالا یا پایین و چپ یا راست همواره شماره نمود و شماره نمود چرا که نظام طبیعت ما با نظام طبیعت سایرین تفاوت‌های فراوانی دارد.

الهه‌هایی که عاجزند ز درک نور و معرفت ***** پیوسته شکوه کنند ز پرده و معرفت

تدبیر و بزرگواری افسانه است و آراسته ***** تا حکایت کامل شود ز تدبیر و معرفت

اشتراک گذاری

درباره نویسنده

امیر بهلولی

امیر بهلولی که نام کامل ایشان «امیر بهلولی دیزگاه» می‌باشد؛ یک شهروند ایرانی است که مهم‌ترین هدفش ایجاد اعتبار می‌باشد تا به وسیله آن دغدغه‌های مختلف خودش، کشورش و احیانا سایر کشورها را حل نماید. امیر بهلولی مولف 3 کتاب «طلا»، «تورم یا حباب تورمی؟» و «گفته‌ها و ناگفته‌های بورس ایران ...» می‌باشد که هر کدام رویه متفاوتی را طی نموده‌اند. کتاب نوشتن به زبان فارسی به هیچ وجه خوشایند نیست و بدیهی است که امیر بهلولی نیز این موضوع را درک کرده است. در حال حاضر شرایط کشور به شکلی است که نویسندگان کتب مختلف شاید تنها برای سرگرمی و احیانا کسب اعتبار به نوشتن می‌پردازند. نکته جالب اینجاست که روند چاپ کتاب در ایران در حال حرکت به سمتی است که ناشران نه تنها پولی بابت چاپ کتاب به نویسندگان پرداخت نکنند بلکه هزینه‌های چاپ کتاب را نیز از آن‌ها دریافت کنند! بها و ارزشی که مردم به کتاب می‌دهند نیز بسیار عجیب شده است به گونه‌ای که کتاب نوشتن را با موتورهای جستجو مرتبط می‌دانند و در نهایت کلید چاپ کتاب‌های گوناگون را فضای مجازی می‌دانند! با توجه به مطالب گفته شده، امیر بهلولی اولویت اصلی خود در موضوع چاپ کتاب را بر پایه تالیف کتاب به زبان انگلیسی و چاپ آن در خارج از ایران قرار داده است. نویسنده مذکور اعتقاد دارد که به اندازه کافی درباره اقتصاد ایران سخن گفته است و این موضوع در نوشته‌های وی واضح و مبرهن می‌باشد. بنابراین ایشان قصد دارند که از تکرار مطالب مختلف در حوزه اقتصاد ایران پرهیز نمایند و تنها در صورت ضرورت مطلبی را ذکر نمایند.

یک پاسخ قرار دهید