طرح‌های عملیاتی!

0
در حال حاضر بسیاری از ساختارها و رویکردهای کشور به طور کامل زیر سوال می‌باشند. نوع نگاه تصمیم‌گیرندگان و دست‌اندرکاران عموما توسعه‌محور نمی‌باشد بلکه حیات‌محور است! در حقیقت طرح‌های عملیاتی مورد تاکید همانند وحی‌های اهورایی همه چیز را پیمانه کرده‌اند اما پستی روزگار اجازه نمی‌دهد که خورشیدبانو یک عالم را حیرت‌زده نماید!
جمهوری اسلامی در دوره‌های مختلف با رئسای جمهور گوناگونی اداره شده است که هر یک تفکرات خاص خود را پیگیری نمودند اما این موضوع قابل نقد می‌باشد. روش آزمون و خطا که سال‌هاست در دستور کار قرار دارد به هیچ وجه عقلانی نمی‌باشد چرا که عدم وجود ساختارهای قابل تحسین، شمارش دستاوردها را دشوار نموده است.
به عنوان مثال آقای محمدباقر قالیباف بیشتر یک فرد اجرایی می‌باشند تا کتاب‌محور در حالی که در طرح عملیاتی ایده‌پردازان جمهوری اسلامی همه چیز پیمانه شده است! اساسا حس خوب در جهان سوم همواره بوده است و خواهد بود چرا که دستاوردها همواره بوده‌اند و خواهند بود.
همچنین صحبت از گزینه‌هایی همچون آقای جلیلی و ولایتی برای ریاست جمهوری نیز همانند سایر طرح‌های آفتابی به طور کامل اهورایی است چرا که پس از چند سال آزمون و خطا تازه مشخص می‌شود که گزینه مناسب برای آن‌ها مجلس شورای اسلامی بوده است!
از نظر بنده، آقای محمدباقر قالیباف بهترین مجری برای اداره کشور طی سال‌های آتی می‌باشد و در عین حال بهتر بود که شخصیت‌هایی همچون آقای جلیلی یا ولایتی ریاست قوه مقننه را بر عهده می‌گرفتند. به عبارت دیگر به سادگی می‌توان درک نمود که طرح‌های عملیاتی موجود کماکان اهورایی می‌باشند!
اشتراک گذاری

درباره نویسنده

امیر بهلولی

امیر بهلولی که نام کامل ایشان «امیر بهلولی دیزگاه» می‌باشد؛ یک شهروند ایرانی است که مهم‌ترین هدفش ایجاد اعتبار می‌باشد تا به وسیله آن دغدغه‌های مختلف خودش، کشورش و احیانا سایر کشورها را حل نماید. امیر بهلولی مولف 3 کتاب «طلا»، «تورم یا حباب تورمی؟» و «گفته‌ها و ناگفته‌های بورس ایران ...» می‌باشد که هر کدام رویه متفاوتی را طی نموده‌اند. کتاب نوشتن به زبان فارسی به هیچ وجه خوشایند نیست و بدیهی است که امیر بهلولی نیز این موضوع را درک کرده است. در حال حاضر شرایط کشور به شکلی است که نویسندگان کتب مختلف شاید تنها برای سرگرمی و احیانا کسب اعتبار به نوشتن می‌پردازند. نکته جالب اینجاست که روند چاپ کتاب در ایران در حال حرکت به سمتی است که ناشران نه تنها پولی بابت چاپ کتاب به نویسندگان پرداخت نکنند بلکه هزینه‌های چاپ کتاب را نیز از آن‌ها دریافت کنند! بها و ارزشی که مردم به کتاب می‌دهند نیز بسیار عجیب شده است به گونه‌ای که کتاب نوشتن را با موتورهای جستجو مرتبط می‌دانند و در نهایت کلید چاپ کتاب‌های گوناگون را فضای مجازی می‌دانند! با توجه به مطالب گفته شده، امیر بهلولی اولویت اصلی خود در موضوع چاپ کتاب را بر پایه تالیف کتاب به زبان انگلیسی و چاپ آن در خارج از ایران قرار داده است. نویسنده مذکور اعتقاد دارد که به اندازه کافی درباره اقتصاد ایران سخن گفته است و این موضوع در نوشته‌های وی واضح و مبرهن می‌باشد. بنابراین ایشان قصد دارند که از تکرار مطالب مختلف در حوزه اقتصاد ایران پرهیز نمایند و تنها در صورت ضرورت مطلبی را ذکر نمایند.

یک پاسخ قرار دهید