وقت آزمون تمام شد!

0
همواره می‌توان حق را به خود داد اما واقعیت لزوما اعتقادات ما نمی‌باشد. روزگار در صورت بیدار بودن نمی‌تواند همگان را نادیده بگیرد در حالی که همگان روزگار را نادیده فرض می‌نمایند.
سیاست‌های مختلف می‌توانند یخ‌زده باشند اما زمستان همیشگی نیست. بازی فرسایشی با نقدینگی شاهکار نیست چرا که تبعات گسترده اقتصادی و اجتماعی را به همراه دارد و عموما ویرانگر می‌باشد.
بحث نحوه تخصیص سهام همگانی نیاز به تدریس ندارد اما اظهارنظر پیرامون واگذاری یا عدم واگذاری چنین دارایی‌هایی همانند اظهارنظر پیرامون اموال خانواده نسبت به فرزندان می‌باشد. محروم شدن از ارث بهانه‌ای می‌خواهد در حالی که نفع جمعی بر نفع فردی مقدم است!
تدبیر آن است که میلیاردها دلار ارز به واسطه سیاست تحسین برانگیز خلق نقدینگی نابود شود! تدبیر آن است که در روزهای آفتابی به شمارش تارگت‌ها پرداخت! تدبیر آن است که حق حیات نادیده گرفته شود و پیوسته بر طبل ارزانی کوبیده شود!
از نظر بنده، کارنامه افراد بهتر است در کنار شرایط پیرامونی قضاوت گردد اما با این حال نمی‌توان نمره عدم مشروطی را به آقای دژپسند داد.
اشتراک گذاری

درباره نویسنده

امیر بهلولی

امیر بهلولی که نام کامل ایشان «امیر بهلولی دیزگاه» می‌باشد؛ یک شهروند ایرانی است که مهم‌ترین هدفش ایجاد اعتبار می‌باشد تا به وسیله آن دغدغه‌های مختلف خودش، کشورش و احیانا سایر کشورها را حل نماید. امیر بهلولی مولف 3 کتاب «طلا»، «تورم یا حباب تورمی؟» و «گفته‌ها و ناگفته‌های بورس ایران ...» می‌باشد که هر کدام رویه متفاوتی را طی نموده‌اند. کتاب نوشتن به زبان فارسی به هیچ وجه خوشایند نیست و بدیهی است که امیر بهلولی نیز این موضوع را درک کرده است. در حال حاضر شرایط کشور به شکلی است که نویسندگان کتب مختلف شاید تنها برای سرگرمی و احیانا کسب اعتبار به نوشتن می‌پردازند. نکته جالب اینجاست که روند چاپ کتاب در ایران در حال حرکت به سمتی است که ناشران نه تنها پولی بابت چاپ کتاب به نویسندگان پرداخت نکنند بلکه هزینه‌های چاپ کتاب را نیز از آن‌ها دریافت کنند! بها و ارزشی که مردم به کتاب می‌دهند نیز بسیار عجیب شده است به گونه‌ای که کتاب نوشتن را با موتورهای جستجو مرتبط می‌دانند و در نهایت کلید چاپ کتاب‌های گوناگون را فضای مجازی می‌دانند! با توجه به مطالب گفته شده، امیر بهلولی اولویت اصلی خود در موضوع چاپ کتاب را بر پایه تالیف کتاب به زبان انگلیسی و چاپ آن در خارج از ایران قرار داده است. نویسنده مذکور اعتقاد دارد که به اندازه کافی درباره اقتصاد ایران سخن گفته است و این موضوع در نوشته‌های وی واضح و مبرهن می‌باشد. بنابراین ایشان قصد دارند که از تکرار مطالب مختلف در حوزه اقتصاد ایران پرهیز نمایند و تنها در صورت ضرورت مطلبی را ذکر نمایند.

یک پاسخ قرار دهید