اوامر دیگر چه باشند جناب امیر فروید؟؟؟

0
روند ابلاغ جزئیات و در عین حال پیوست‌های روابط جنسی بشر در ادیان الهی متناسب با شرایط زمان آرام آرام باز شده است به گونه‌ای که هر کس با یک سطح درک نرمال نمی‌تواند روند جالب و قطره‌چکانی باز شدن مسائل جنسی را بدون دلیل و صرفا تصادفی قلمداد نماید گرچه باز کذا کذا ز رسم آن شرم تقدیر دیگر چرا پلنگ و آخر آهو چه کار ..
عصر امروز می‌تواند روابط باز جنسی را آزادانه مثبت حکاکی نماید و بسیار ساده نسخه برهنگی بهر همگان تجویز نماید در حالی که داستان پیچیده‌تر از آن است که چند عسل ندیده زود زود بسرایند جانم عسل عسل!!
شاید باور کردنی نباشد اما تا سال‌های نه چندان دور بیماری‌های جنسی همانند سایر بیماری‌ها کنترل و دیر یا زود درمان می‌شوند. بنابراین این که همانند قرون وسطی از موضوعاتی همچون جذام و کذا کذا به واسطه نبود یا کمبود مواد شوینده و احیانا بهداشت حداقلی سخن به میان آید، فاقد توجیه عقلانی است گرچه انتقال و رواج حداقل بیماری‌های گوناگون به ویژه بیماری‌های جنسی به واسطه روابط باز جنسی تا امروز سخن گزافی نبوده است در حالی که این جنبه از روابط باز به لطف تکنولوژی‌های نوین آرام آرام فاقد توجیه خواهد شد.
بعد از یهود و مسیح می‌توان در دوره اسلام جزئیات به مراتب بیشتری را در حوزه روابط جنسی مشاهده نمود که با تغییر شرایط بشر امروز همین توضیحات نیز ناکافی می‌باشند وای وای!!!
به عنوان مثال تا چه حد جالب در نقل قول‌های احادیث شیعیان آمده است که قبل از رابطه با زنان بهتر است بازی کردن با پهلوها و پستان‌ها و در عین حال نوازش کردن مورد تاکید قرار گیرند در حالی که صرفا آماده شدن و مهیا شدن بهر رابطه جنسی مطرح شده است و هیچ سخنی از مفهومی به نام ارگاسم زنان به میان نیامده است که خودش به تنهایی می‌تواند به عنوان عاملی بهر استثمار زنان محسوب شود.
این موضوع در نوع خود دارای اعجاز بوده است چرا که برچیدن نظام برده‌داری به وسیله اسلام بسیار کند و بیشتر تشویقی بوده است در حالی که بساط ارگاسم زنان می‌توانست میخ باشد بهر سنگواره بردگی زنان گرچه همین نیز به صورت نسبی در آیین زرتشتی ایرانیان به بهانه‌هایی همچون محبت و یا نوع‌دوستی درون خانوادگی وجود داشته است …
در هر حال قدرت انتخاب زن به عنوان یک موجود زنده نمی‌توانست به واسطه عدم استقلال‌پذیری زنان در جوامع گذشتگان به طور کامل زیر سوال برود در حالی که زن در جوامع مدرن و نسبتا عادلانه امروزی که بیشتر به واسطه افکار باشد نور نور چند دامن به دست دور دور و در عین حال تغییر سبک زندگی بشر که عمدتا با امکان استقلال زن همراه گردیده است شرایط را تا حدود زیادی متفاوت از گذشتگان تعبیر نموده است تا زود به زود حوله حوله بگویند کجاست کجاست؟!
به صورت کلی زن نسبت به مرد از لحاظ جسمی، روحی و جنسی ضعیف خلق شده است در حالی که این موضوع با ظرافت خاصی در خلقت ناز زن خدعه شده است.
به عنوان نمونه لطافت و زیبایی شانه‌های نحیف زن برخلاف شانه‌های برجسته مردان زار بوسه نگشته است چرا که حتی یک رکابی زرشکی ساده در بذن زن می‌شود ناز و در بدن مرد می‌فرمایند چرا زار؟؟ حال گیسوان طلایی و چند عدد النگو به همراه انگشتر یاقوت‌نشان دیگر نگویم چه ناز مشتری مشتری پس زند امیرم کجاست کجاست!!!
به عنوان نمونه‌ای دیگر بانو مریم مقدس که بهر ما نبوده است اما یک زن نرمال حتی در صدای نازک و دلنشین خود با جذابیت جنسی و غیرجنسی خلقت شده است که در کمال احترام برای جناب فروید؛ این صدا بهر تحریک جنسی نوزاد بیچاره و بی‌خبر از همه جا خدعه نگشته است ای مریض عزیزم باز هم نگاه نگاه ز رسم آن خفاش شب چرا باز هم شکار شکار؟!
آخر چه گوید یک موسای بوسه چه کار بس که زار دوختن گفتند ناز سوختن و عجب که هنوز نفس کشند در بساط این همه افعی و کبرای سراسر فروید چه کار ..
بابا زار سروده است گر زمین و زمان جمع شوند هیچ کوتاه نیایم بهر نگاه نگاه سراسر سراغ سراغ گزچه بنده خدا دکتر بود و ز دکتری می‌سرود؛ مریضی بهر شما و امیری بهر ما نوشته‌اند کار را نگاه در حالی که امیر امیر ندیده بود هزار هزار …

عدو عدو نگفتی فروید چرا ***** بس که نازش زار گفتی چرا

آن روز که گفتم عروس کجا ***** بهر آرزو شکفتی زار بختم چرا

اشتراک گذاری

درباره نویسنده

امیر بهلولی

امیر بهلولی که نام کامل ایشان «امیر بهلولی دیزگاه» می‌باشد؛ یک شهروند ایرانی است که مهم‌ترین هدفش ایجاد اعتبار می‌باشد تا به وسیله آن دغدغه‌های مختلف خودش، کشورش و احیانا سایر کشورها را حل نماید. امیر بهلولی مولف 3 کتاب «طلا»، «تورم یا حباب تورمی؟» و «گفته‌ها و ناگفته‌های بورس ایران ...» می‌باشد که هر کدام رویه متفاوتی را طی نموده‌اند. کتاب نوشتن به زبان فارسی به هیچ وجه خوشایند نیست و بدیهی است که امیر بهلولی نیز این موضوع را درک کرده است. در حال حاضر شرایط کشور به شکلی است که نویسندگان کتب مختلف شاید تنها برای سرگرمی و احیانا کسب اعتبار به نوشتن می‌پردازند. نکته جالب اینجاست که روند چاپ کتاب در ایران در حال حرکت به سمتی است که ناشران نه تنها پولی بابت چاپ کتاب به نویسندگان پرداخت نکنند بلکه هزینه‌های چاپ کتاب را نیز از آن‌ها دریافت کنند! بها و ارزشی که مردم به کتاب می‌دهند نیز بسیار عجیب شده است به گونه‌ای که کتاب نوشتن را با موتورهای جستجو مرتبط می‌دانند و در نهایت کلید چاپ کتاب‌های گوناگون را فضای مجازی می‌دانند! با توجه به مطالب گفته شده، امیر بهلولی اولویت اصلی خود در موضوع چاپ کتاب را بر پایه تالیف کتاب به زبان انگلیسی و چاپ آن در خارج از ایران قرار داده است. نویسنده مذکور اعتقاد دارد که به اندازه کافی درباره اقتصاد ایران سخن گفته است و این موضوع در نوشته‌های وی واضح و مبرهن می‌باشد. بنابراین ایشان قصد دارند که از تکرار مطالب مختلف در حوزه اقتصاد ایران پرهیز نمایند و تنها در صورت ضرورت مطلبی را ذکر نمایند.

دیدگاه بسته شده است