عمر کوتاه ز گربه نباید گفت چرا چرا ..

0
رئیس جمهور بایدن گرچه در یک دوره نسبتا کوتاه زمامداری امور در دنیای پیچیده امروزی را بر عهده گرفت اما یکی از موفق‌ترین عملکردهای تاریخ روسای جمهور ایالات متحده را به ثبت رساند که در نوع خود ناز ناز باید سرود بهر هزار هزار ..
یک شخص می‌تواند در اوج خدمت و باشد شکوه کذا کذا به شکل پیوسته بسراید هیچ هیچ در حالی که غرب و شرق زود نگویند کجاست تیر تیر یک در هزار بس که به قول آن بنده خدا؛ زار کجا و ناز کجا یک طوطی گنجشک‌نشان! اساسا این که زود نگفتند دیوار کجا و دسته گرگ‌های بیدار کجا بهر میراث جانم چه گوید آن همه استعمار و توحش و وای وای دیگر بوده است وگرنه امروز باید تازه سرود که چپ و راست زنجیر دوختن بهر نمایش کجاست ناز سوختن دیگر نازغنچه نخواهد به رسم آن سوگلی دنیا اِکس (X) اِکس (X) ما نگاه ..

این همه روز نگفتم نازش نگاه ***** بس که آوازش غنچه داشت نگاه

تا روز عزا بگوید خدا خدا ***** گرچه زار زار گویند کبریا نگاه

اشتراک گذاری

درباره نویسنده

امیر بهلولی

امیر بهلولی که نام کامل ایشان «امیر بهلولی دیزگاه» می‌باشد؛ یک شهروند ایرانی است که مهم‌ترین هدفش ایجاد اعتبار می‌باشد تا به وسیله آن دغدغه‌های مختلف خودش، کشورش و احیانا سایر کشورها را حل نماید. امیر بهلولی مولف 3 کتاب «طلا»، «تورم یا حباب تورمی؟» و «گفته‌ها و ناگفته‌های بورس ایران ...» می‌باشد که هر کدام رویه متفاوتی را طی نموده‌اند. کتاب نوشتن به زبان فارسی به هیچ وجه خوشایند نیست و بدیهی است که امیر بهلولی نیز این موضوع را درک کرده است. در حال حاضر شرایط کشور به شکلی است که نویسندگان کتب مختلف شاید تنها برای سرگرمی و احیانا کسب اعتبار به نوشتن می‌پردازند. نکته جالب اینجاست که روند چاپ کتاب در ایران در حال حرکت به سمتی است که ناشران نه تنها پولی بابت چاپ کتاب به نویسندگان پرداخت نکنند بلکه هزینه‌های چاپ کتاب را نیز از آن‌ها دریافت کنند! بها و ارزشی که مردم به کتاب می‌دهند نیز بسیار عجیب شده است به گونه‌ای که کتاب نوشتن را با موتورهای جستجو مرتبط می‌دانند و در نهایت کلید چاپ کتاب‌های گوناگون را فضای مجازی می‌دانند! با توجه به مطالب گفته شده، امیر بهلولی اولویت اصلی خود در موضوع چاپ کتاب را بر پایه تالیف کتاب به زبان انگلیسی و چاپ آن در خارج از ایران قرار داده است. نویسنده مذکور اعتقاد دارد که به اندازه کافی درباره اقتصاد ایران سخن گفته است و این موضوع در نوشته‌های وی واضح و مبرهن می‌باشد. بنابراین ایشان قصد دارند که از تکرار مطالب مختلف در حوزه اقتصاد ایران پرهیز نمایند و تنها در صورت ضرورت مطلبی را ذکر نمایند.

دیدگاه بسته شده است