بگویمت چرا تنها نگاه نگاه؟؟؟

0
هنر آشپزی دارای یکسری اصول ثابت و در عین حال انعطاف‌پذیر می‌باشد تا هر کس براساس ذائقه و احیانا طبع خود بتواند طیف معینی از غذاهای زار یا باشد ناز را دست‌پخت نماید. بنابراین هر کس بهر هر چیز زیبا سرود آشپزی تو را چه کار؛ زود نفرمایید این هم یک نازماهی دگر ز رسم آن خدا نیامرز تقطیر کبری‌ماهی چرا که حساب ز پدرخوانده نیک باید گرفت و دیگ حلواخوران باید سرود کجاست آن دریای هزار هزار!
دوستان ز شرم نباید گرفت برخی سخنان نرم بس که ناز ناز باید سرود ماه ماه گرچه گلدسته گلدسته نباید گفت نازدسته نازدسته چرا که دست زار هیچ ندارد آذین بهر سوال کجا و چرا مامان مامان؟؟؟
اساسا آن که جز پیاز داغ و چند بشکه روغن بهر مصرف صبح و شام تازه کنارش باشد چند جرعه رب سرخ جوشن چیز دیگر نشناسد هیچ نباید سرود مامان مامان تا بداند غنچگی بهر کبریا تنها نباشد چند گل انداختن ز رسم گلدستگان و بیشتر خصوصی بتوان آواز گرفت تا نگوید خاتم چرا کبریا و ماتم چرا باز هم گلدسته دلربا!!!
نازم بهر نمونه یکی گویم و مابقی خود سر بگیر تا بدانی پدرخوانده نیز هیچ نبود در بساط مار و تسبیح کبریا! آشپز خواهی شوی نگو صبح و شام روغن حلال و غیر فلان بلکه نیک نجوا گیر؛ اربابم سرود روغن حرام و نمک نمک بهر چرا کتک کتک حلال! گر دانسته باشی چه چیز لگد کردم ناز ناز آخر عمر بگویی دیگر هیچ نسازم زار زار و باشد مابقی کذا کذا!!
عزیزم یک قابلمه یا هر چیز دیگر بهر خدعه جانم آشپزی با نمک اختصاصی اشاره گیر و کف سراسر نمک بپوشان. این که گفتم بهر هر چیز نه شست و شو خواهد نه تعویض نمک گرچه نمک کوبیدن باید بگویی چرا آخر سر کوبیدن! سپس انواع و اقسام خدعه‌ها بساط گیر تا ببینم ز که باید بگویی؛ ببینمت کجا کجا؟؟
اول از هر چیز جای سیب‌زمینی سرخ کرده بابا مَک‌دانِلدز (McDonald’s) تنها اراده بهر اشاره سر بگیر و سیب‌زمینی تمیز از وسط نصف و باز هم نصف بفرما گرچه اندازه بزرگ بهتر است باز هم نصف دیگر بسازی تا ترد و خوشمزه ز رسم آن جناب چرا بس که این یکی بهر هر چیز مزه دیگر دهد ناز ز رسم بار دیگر بگو جان مادر چرا تنها نگاه نگاه؟!
بدیهی است که سیب‌زمینی‌های هلالی‌شکل با پوست تمیز برشته و تنوری می‌شوند و بهر سفره بهتر است به جز جدا کردن بخش‌های سوخته احتمالی با سس کِچِپ (Ketchup) میل شوند تا کوچک و بزرگ سالم و خوشمزه بفرمایند چه ناز و کذا کذا! روی لایه اول سیب‌زمینی‌ها می‌توان سوسیس و قارچ خام چید تا بعد از حدود 40 دقیقه حرارت قابل توجه بتوان یک وعده بسیار مهیج و خاطره‌ساز را به آغوش کشید اما نه با دست‌پخت جانم چه گوید وای وای!!
لازم به ذکر است که در کنار این دست‌پخت بسیار ناز و عاری از هر گونه روغن و شکربافی‌های هزار هزار می‌توان از کاهو، خیارشور، گوجه و نان باگت استفاده نمود گرچه ای کاش نان باگت نیز سالم‌تر طبخ گردد …

این که گفتند آشپزی نگو نگاه ***** بهر هیچ نبود ای غریب نگاه

اشتراک گذاری

درباره نویسنده

Avatar

دیدگاه بسته شده است