مادر کراوات‌قشنگ!

0
تعریف زندگی بهتر است استوار و شیرین صورت گیرد چرا که در طول تاریخ بشر خیر و شر بوده است، هست و خواهد بود. به عبارت دیگر هر چیزی پیمانه دارد بهر سالار عروس …
تزریق انواع و اقسام خباثت‌ها و پلیدی‌ها می‌تواند به وسیله رنگ نور صورت گیرد و در عین حال چشمه‌ای باشد بهر نورزدایی ستاره‌ها! بنابراین عقده‌گشایی یک بحث است و جراحی عفونت مستانگی بحث دیگری است. عقده‌گشایی بهر آواستیزی و احیانا مذهب‌گرایی می‌تواند بوسه باشد نزد امیرسالار در حالی که تیغ نسوز به هیچ وجه مزه ندارد نزد ارباب حلقه‌ها …
تولید آثار گوناگون می‌تواند آزاد و بدون پرده مورد تاکید قرار گیرد در حالی که تیرباران آثار ضعیف نباید عبرت نگردد درد بیشمار. خلق آثار کلیشه‌ای و بسیار ضعیف نباید خوار و ذلیل گردد بلکه بایستی نیست و نابود شود بهر نگاره‌های شوکت‌نشان. در حقیقت ریشه ترویج تباهی و نابودی لزوما سیاهی نیست بلکه رنگ باختن هنر عقلگرایی نردبان است بهر تابوت فتح المبین! اساسا شمشیر لزوما دشمن نخواهد چرا که شمشیر دوست می‌تواند زبانه کشد در آغوش مادر سرمه‌قشنگ!
عدم پرداخت هزینه بابت زحمت سالیان مادر بوسه‌قشنگ هر چه هست ابرو نیست در حالی که شیرشاه نمی‌تواند کیسه دوزد بهر جیب دروازه این و آن! پس بیش از این بوسه خواستن فرش نباشد بهر منت شیرشاه ..
انیمیشن رایا و آخرین اژدها (Raya and the Last Dragon) نه تنها بسیار کلیشه‌ای و ضعیف تولید شده است بلکه خاکستر است بهر عمر دردانه‌ها چرا که اعتماد کردن پیمانه دارد و عدم اعتماد بوسه دارد بهر امیرسالار دردانه‌ها! شدت ضعف یک اثر دیزنی بزرگ می‌تواند در یک مقاله مفصل بررسی گردد و در عین حال ساده‌ترین و بدیهی‌ترین لبخندهای دردانه عروس حکاکی گردد تا همه چیز تنها با هیچ سرمه نگردد بهر جیب دروازه‌دلان!
بدیهی است که عقل سالم در بدن سالم است و بار سنگین شکست‌های احمقانه نه تنها طوفان است بهر امراض کودکانه بلکه آب سردی است بر خاکستر دوستی و فلاکت احمق‌سزا. بنابراین تزریق یکسری اراجیف و خزعبلات می‌تواند مورد پیگرد قانونی قرار گیرد چرا که تحمیل انواع و اقسام هزینه‌ها بوسه ندارد بهر سفره دل عموبابا …
دو انیمیشن افسون (Encanto) و دنیای عجیب (Strange World) نیز از فرسنگ‌ها دورتر ترانه دارند بهر مادر ابروقشنگ چرا که نفرت از کلیشه‌ها بیش از هر چیز ذهن مخاطب را آزار می‌دهد و در نهایت خلق هیچ در آغوش هیچ قلک نخواهد ای مادر کراوات‌قشنگ …
اشتراک گذاری

درباره نویسنده

امیر بهلولی

امیر بهلولی که نام کامل ایشان «امیر بهلولی دیزگاه» می‌باشد؛ یک شهروند ایرانی است که مهم‌ترین هدفش ایجاد اعتبار می‌باشد تا به وسیله آن دغدغه‌های مختلف خودش، کشورش و احیانا سایر کشورها را حل نماید. امیر بهلولی مولف 3 کتاب «طلا»، «تورم یا حباب تورمی؟» و «گفته‌ها و ناگفته‌های بورس ایران ...» می‌باشد که هر کدام رویه متفاوتی را طی نموده‌اند. کتاب نوشتن به زبان فارسی به هیچ وجه خوشایند نیست و بدیهی است که امیر بهلولی نیز این موضوع را درک کرده است. در حال حاضر شرایط کشور به شکلی است که نویسندگان کتب مختلف شاید تنها برای سرگرمی و احیانا کسب اعتبار به نوشتن می‌پردازند. نکته جالب اینجاست که روند چاپ کتاب در ایران در حال حرکت به سمتی است که ناشران نه تنها پولی بابت چاپ کتاب به نویسندگان پرداخت نکنند بلکه هزینه‌های چاپ کتاب را نیز از آن‌ها دریافت کنند! بها و ارزشی که مردم به کتاب می‌دهند نیز بسیار عجیب شده است به گونه‌ای که کتاب نوشتن را با موتورهای جستجو مرتبط می‌دانند و در نهایت کلید چاپ کتاب‌های گوناگون را فضای مجازی می‌دانند! با توجه به مطالب گفته شده، امیر بهلولی اولویت اصلی خود در موضوع چاپ کتاب را بر پایه تالیف کتاب به زبان انگلیسی و چاپ آن در خارج از ایران قرار داده است. نویسنده مذکور اعتقاد دارد که به اندازه کافی درباره اقتصاد ایران سخن گفته است و این موضوع در نوشته‌های وی واضح و مبرهن می‌باشد. بنابراین ایشان قصد دارند که از تکرار مطالب مختلف در حوزه اقتصاد ایران پرهیز نمایند و تنها در صورت ضرورت مطلبی را ذکر نمایند.

دیدگاه بسته شده است