زلف پریشان

0
سخن گفتن پیرامون برخی مسائل لذت‌بخش نیست اما جوهر خورشید دردانه است بهر درخشش انوار وجود! بحث نقد لزوما درد نیست چرا که عمر می‌گذرد و همه چیز پیمانه خواهد گشت ز تسبیح عصمت‌شمار! بنابراین بهتر است نرم و سخت حکم نگردد بهر شرم و تخت …
بدیهی است که اسرائیل می‌توانست همواره به دنبال یک مدل نرمال باشد در صورتی که رویاپردازی و جاه‌طلبی بیش از اندازه اجازه نداد ذره‌ای تغییر صورت گیرد. نکته جالب اینجاست که حتی اظهار نظر پیرامون اسرائیل ترسناک است چرا که به هر دلیلی می‌توانند حکم ارتداد صادر نمایند! اساسا مدل فکری هیجان‌انگیز ارعاب و تهدید حداقل نقد روزنامه‌نگاران و نویسندگان را خط‌خطی می‌نماید که لزوما قابل تحسین نیست!
زلزله ترکیه و سوریه دارای ابعاد گسترده‌ای است و اسرائیل بسیار ساده در لحظات اولیه یک چهره مناسب را به نمایش گذاشت. ثروت اسرائیلی‌ها به سادگی می‌تواند شدت هزینه‌های نظامی این رژیم را کاهش دهد و این موضوع نظریه نیست بلکه یک نسخه تکراری است …
حملات اسرائیل به سوریه در شرایط عادی امروز فاقد توجیه است چرا که این سرزمین به طور کامل تار و مار شده است و در عین حال حملات پراکنده و فرسایشی مدت‌هاست در دستور کار است. در چنین شرایطی حملات تکراری به سوریه در اوضاع پس از زلزله لزوما قشنگ نیست اگرچه حرافی بنده نیز پایان ندارد. شاید جالب نباشد اما خورشید عالم در اغلب موارد هراس دارد پیرامون اسرائیل سخن بگوید چرا که تعصب می‌تواند به همه چیز ختم گردد!
مدل حیات‌بخش داوود و سلیمان نبی عبارت بود از همزیستی مسالمت‌آمیز در آغوش تامین منافع. شاید حذف عصمت تعصب کلید حیات‌بخش امروز باشد چرا که یکی از مهمترین دلایل پیشرفت و توسعه بلوک غرب همین نکته بوده است. همچنین غرور و لگدپراکنی عروس نیز هر چه هست مزه نیست! بنابراین بازی سنگ لزوما کینه نمی‌طلبد تا شاید نفس کشیدن برای همگان میسر گردد …

گر خواهی بدانی حقیقت چیست ***** زلف پریشان مگو بهر کیست

اشتراک گذاری

درباره نویسنده

امیر بهلولی

امیر بهلولی که نام کامل ایشان «امیر بهلولی دیزگاه» می‌باشد؛ یک شهروند ایرانی است که مهم‌ترین هدفش ایجاد اعتبار می‌باشد تا به وسیله آن دغدغه‌های مختلف خودش، کشورش و احیانا سایر کشورها را حل نماید. امیر بهلولی مولف 3 کتاب «طلا»، «تورم یا حباب تورمی؟» و «گفته‌ها و ناگفته‌های بورس ایران ...» می‌باشد که هر کدام رویه متفاوتی را طی نموده‌اند. کتاب نوشتن به زبان فارسی به هیچ وجه خوشایند نیست و بدیهی است که امیر بهلولی نیز این موضوع را درک کرده است. در حال حاضر شرایط کشور به شکلی است که نویسندگان کتب مختلف شاید تنها برای سرگرمی و احیانا کسب اعتبار به نوشتن می‌پردازند. نکته جالب اینجاست که روند چاپ کتاب در ایران در حال حرکت به سمتی است که ناشران نه تنها پولی بابت چاپ کتاب به نویسندگان پرداخت نکنند بلکه هزینه‌های چاپ کتاب را نیز از آن‌ها دریافت کنند! بها و ارزشی که مردم به کتاب می‌دهند نیز بسیار عجیب شده است به گونه‌ای که کتاب نوشتن را با موتورهای جستجو مرتبط می‌دانند و در نهایت کلید چاپ کتاب‌های گوناگون را فضای مجازی می‌دانند! با توجه به مطالب گفته شده، امیر بهلولی اولویت اصلی خود در موضوع چاپ کتاب را بر پایه تالیف کتاب به زبان انگلیسی و چاپ آن در خارج از ایران قرار داده است. نویسنده مذکور اعتقاد دارد که به اندازه کافی درباره اقتصاد ایران سخن گفته است و این موضوع در نوشته‌های وی واضح و مبرهن می‌باشد. بنابراین ایشان قصد دارند که از تکرار مطالب مختلف در حوزه اقتصاد ایران پرهیز نمایند و تنها در صورت ضرورت مطلبی را ذکر نمایند.

دیدگاه بسته شده است