تربت تکفیر

0
با توجه به شرایط ایران و جهان امروز نمی‌توان روند خاصی پیرامون رویدادهای احتمالی ترسیم نمود چرا که پیچیدگی عبرت‌ها لزوما تردستی نمی‌باشند!
ایران پس از سال‌ها حماسه‌سرایی به نقطه عصر جدید رسیده است و در عین حال دقیقا نمی‌توان انقلاب را انفجار تعبیر نمود در حالی که استعداد انفجار بعید است در طول تاریخ سرزمین همانندی داشته باشد که حقیقتا احسنت دارد!
مخاطب دست‌نوشته حاضر قماش تگزاس‌نگار می‌باشند که بازی را تا این حد باز کردند تا دنیا منت شیرشاه را مشق نماید در حالی که منت خورشید یال و کوپال آراسته می‌نوازد کیست!
شاید عجیب باشد که یک گوی کامل پس از درک همه چیز بسیار ساده توسط یک دختربچه چپ و راست شد تا حداقل اندک اصلاحاتی آرام نماید گدازه‌های بالا و پایین را در حالی که در کمال حیرت سیگنال تنفس نیز نه تنها آبی نشد بهر آتش بلکه تربتی شد بهر تکفیر …
خورشید عالم می‌نوازد که شیرشاه (The Lion King) شیطنت نداشت بهر اندکی تا بچرخد تربت نور اندکی. بنابراین بار دیگر نباید نوشت تکفیر نور است و بهشت …
اشتراک گذاری

درباره نویسنده

امیر بهلولی

امیر بهلولی که نام کامل ایشان «امیر بهلولی دیزگاه» می‌باشد؛ یک شهروند ایرانی است که مهم‌ترین هدفش ایجاد اعتبار می‌باشد تا به وسیله آن دغدغه‌های مختلف خودش، کشورش و احیانا سایر کشورها را حل نماید. امیر بهلولی مولف 3 کتاب «طلا»، «تورم یا حباب تورمی؟» و «گفته‌ها و ناگفته‌های بورس ایران ...» می‌باشد که هر کدام رویه متفاوتی را طی نموده‌اند. کتاب نوشتن به زبان فارسی به هیچ وجه خوشایند نیست و بدیهی است که امیر بهلولی نیز این موضوع را درک کرده است. در حال حاضر شرایط کشور به شکلی است که نویسندگان کتب مختلف شاید تنها برای سرگرمی و احیانا کسب اعتبار به نوشتن می‌پردازند. نکته جالب اینجاست که روند چاپ کتاب در ایران در حال حرکت به سمتی است که ناشران نه تنها پولی بابت چاپ کتاب به نویسندگان پرداخت نکنند بلکه هزینه‌های چاپ کتاب را نیز از آن‌ها دریافت کنند! بها و ارزشی که مردم به کتاب می‌دهند نیز بسیار عجیب شده است به گونه‌ای که کتاب نوشتن را با موتورهای جستجو مرتبط می‌دانند و در نهایت کلید چاپ کتاب‌های گوناگون را فضای مجازی می‌دانند! با توجه به مطالب گفته شده، امیر بهلولی اولویت اصلی خود در موضوع چاپ کتاب را بر پایه تالیف کتاب به زبان انگلیسی و چاپ آن در خارج از ایران قرار داده است. نویسنده مذکور اعتقاد دارد که به اندازه کافی درباره اقتصاد ایران سخن گفته است و این موضوع در نوشته‌های وی واضح و مبرهن می‌باشد. بنابراین ایشان قصد دارند که از تکرار مطالب مختلف در حوزه اقتصاد ایران پرهیز نمایند و تنها در صورت ضرورت مطلبی را ذکر نمایند.

دیدگاه بسته شده است