آزاده‌های خفته!

0
ایالات متحده دارای دست برتر در خلقت جانداران جدید است و در عین حال باز بودن میدان ظاهرا بیش از هر کس می‌تواند برای این امپراتوری لذت‌بخش تداعی گردد در حالی که میدان باز به مرور بیش از هر کس خود همین امپراتوری آزادی‌ها را هدف قرار خواهد داد چرا که محدودیت‌ها و رنگ‌بندی‌های مزخرف هر خلقت اول از همه برای مدل زندگی آزاد دردناک و چالش برانگیز حکاکی خواهد شد.
خلقت جانداران با نظم و اصول بسیار خیره‌کننده‌ای صورت گرفته است در حالی که عصر خلقت بشر تازه از راه رسیده است! خلق انواع و اقسام ویروس‌ها، باکتری‌ها و … لزوما شاهکار نیست چرا که زنان و کودکان نیز مورد هدف قرار خواهند گرفت در حالی که خلق جانداران هدفمند همانند حشرات متعدد و متنوع تحسین برانگیز و بسیار کاربردی خواهد بود!
آفت‌های عصر خلقت بشر نمی‌توانند یک یا چند مورد باشند و بدون طرح مشخص به احتمال زیاد همین بخش از تکنولوژی هر روز یک داستان خلق خواهد نمود! بنابراین ضروری است که یک مجموعه قوانین و ضوابط بسیار حساس و استراتژیک پیرامون خلق جانداران به اجماع جهانی برسد و هر یک از عبرت‌پیشگان با مجازات‌های سنگین مواجه شوند تا در نهایت یک دوره بسیار سنگین و غیرقابل پیش‌بینی خلق نگردد …
به عنوان مثال یک بیماری نه چندان سخت به نام کرونا به صورت مستقیم چند میلیون نفر را خلاص نمود و در عین حال به صورت غیرمستقیم میلیون‌ها نفر در سراسر جهان را درگیر نمود تا یک تجربه آسان عبرت نگردد تا ابد!
بدیهی است که می‌توان متناسب با اهداف و اولویت‌ها بیماری‌ها و موارد متعدد و متنوعی خلق نمود در حالی که خلق جانداران بزرگ‌تر به هیچ وجه ماسک الهه‌بانو نخواهد شناخت چرا که صرفا صدای یک مگس خون‌آشام غیرقابل تحمل خواهد بود!
در مجموع به احتمال زیاد دیگر نمی‌توان همانند گذشتگان آسوده شب و روز گذراند مگر آن که یک مجموعه قوانین و ضوابط پیرامون عصر خلقت بشر به اجماع جهانی برسد …
اشتراک گذاری

درباره نویسنده

امیر بهلولی

امیر بهلولی که نام کامل ایشان «امیر بهلولی دیزگاه» می‌باشد؛ یک شهروند ایرانی است که مهم‌ترین هدفش ایجاد اعتبار می‌باشد تا به وسیله آن دغدغه‌های مختلف خودش، کشورش و احیانا سایر کشورها را حل نماید. امیر بهلولی مولف 3 کتاب «طلا»، «تورم یا حباب تورمی؟» و «گفته‌ها و ناگفته‌های بورس ایران ...» می‌باشد که هر کدام رویه متفاوتی را طی نموده‌اند. کتاب نوشتن به زبان فارسی به هیچ وجه خوشایند نیست و بدیهی است که امیر بهلولی نیز این موضوع را درک کرده است. در حال حاضر شرایط کشور به شکلی است که نویسندگان کتب مختلف شاید تنها برای سرگرمی و احیانا کسب اعتبار به نوشتن می‌پردازند. نکته جالب اینجاست که روند چاپ کتاب در ایران در حال حرکت به سمتی است که ناشران نه تنها پولی بابت چاپ کتاب به نویسندگان پرداخت نکنند بلکه هزینه‌های چاپ کتاب را نیز از آن‌ها دریافت کنند! بها و ارزشی که مردم به کتاب می‌دهند نیز بسیار عجیب شده است به گونه‌ای که کتاب نوشتن را با موتورهای جستجو مرتبط می‌دانند و در نهایت کلید چاپ کتاب‌های گوناگون را فضای مجازی می‌دانند! با توجه به مطالب گفته شده، امیر بهلولی اولویت اصلی خود در موضوع چاپ کتاب را بر پایه تالیف کتاب به زبان انگلیسی و چاپ آن در خارج از ایران قرار داده است. نویسنده مذکور اعتقاد دارد که به اندازه کافی درباره اقتصاد ایران سخن گفته است و این موضوع در نوشته‌های وی واضح و مبرهن می‌باشد. بنابراین ایشان قصد دارند که از تکرار مطالب مختلف در حوزه اقتصاد ایران پرهیز نمایند و تنها در صورت ضرورت مطلبی را ذکر نمایند.

دیدگاه بسته شده است