شورای نگهبان یا شورای دموکراسی؟!

0
در حال حاضر انتخابات ریاست جمهوری ایران با انبوهی از کاندیداهای دارای شرایط قانونی مواجه شده است در حالی که گزینش و انتخاب نهایی کاندیداها توسط شورای نگهبان صورت می‌گیرد! به عبارت دیگر شورای نگهبان خودش به جای همگان تشخیص می‌دهد که در بین افراد دارای شرایط مورد نیاز کدام یک به مصلحت کشور خواهند بود؟!
در اینجاست که لعنت خدا بر شیطان باد سوالی بر ذهن ناقص بشر مستولی می‌گردد که روسای جمهور و نمایندگان پیشین ایران را شورای نگهبان تایید فرموده‌اند یا مسئولیت انتخاب‌های پیشین برعهده نهاد دیگری بوده است؟!
به منظور پاسخ به چنین سوال چالش برانگیز و خطرناکی می‌توان از محضر حکیم بهلول کسب فیض نمود چرا که ایشان در علوم مختلف صاحبنظر می‌باشند. از نظر ایشان، نهادی که مسئولیت انتخاب رئیس جمهور، نمایندگان مجلس و … را برعهده دارد بهتر است معصوم خلق شده باشد چرا که وظیفه خطیر تعیین سرنوشت ملت را بر تک تک اعضا و جوارح خود تحمل می‌نماید.
جناب بهلول خودشان فرموده‌اند که اکسیر حیات در دستان ایشان است در حالی که ظاهرا تمام سخنان ایشان دارای پشتوانه نمی‌باشند چرا که سخن گفتن پیرامون اکسیر حیات نیازمند تایید صلاحیت می‌باشد. به عبارت دیگر دموکراسی تایید صلاحیت می‌خواهد و این موضوع جای مناقشه نیست.
حکیم در پاسخ می‌فرمایند که چنین نظام انتخاباتی تایید صلاحیت ندارد چرا که معصومان حاضر در این شورا هیچگاه مسئولیت انتخاب‌های اشتباه و پی در پی خود را نپذیرفته‌اند. به همین دلیل اساسا وجود چنین نهاد عاری از هر عیب و نقصی محل مناقشه است چرا که حداقل مسئولیت یک دنیا تدبیر در سالیان گذشته برعهده مستکبران و کینه‌توزان عالم نمی‌باشد …
اشتراک گذاری

درباره نویسنده

امیر بهلولی

امیر بهلولی که نام کامل ایشان «امیر بهلولی دیزگاه» می‌باشد؛ یک شهروند ایرانی است که مهم‌ترین هدفش ایجاد اعتبار می‌باشد تا به وسیله آن دغدغه‌های مختلف خودش، کشورش و احیانا سایر کشورها را حل نماید. امیر بهلولی مولف 3 کتاب «طلا»، «تورم یا حباب تورمی؟» و «گفته‌ها و ناگفته‌های بورس ایران ...» می‌باشد که هر کدام رویه متفاوتی را طی نموده‌اند. کتاب نوشتن به زبان فارسی به هیچ وجه خوشایند نیست و بدیهی است که امیر بهلولی نیز این موضوع را درک کرده است. در حال حاضر شرایط کشور به شکلی است که نویسندگان کتب مختلف شاید تنها برای سرگرمی و احیانا کسب اعتبار به نوشتن می‌پردازند. نکته جالب اینجاست که روند چاپ کتاب در ایران در حال حرکت به سمتی است که ناشران نه تنها پولی بابت چاپ کتاب به نویسندگان پرداخت نکنند بلکه هزینه‌های چاپ کتاب را نیز از آن‌ها دریافت کنند! بها و ارزشی که مردم به کتاب می‌دهند نیز بسیار عجیب شده است به گونه‌ای که کتاب نوشتن را با موتورهای جستجو مرتبط می‌دانند و در نهایت کلید چاپ کتاب‌های گوناگون را فضای مجازی می‌دانند! با توجه به مطالب گفته شده، امیر بهلولی اولویت اصلی خود در موضوع چاپ کتاب را بر پایه تالیف کتاب به زبان انگلیسی و چاپ آن در خارج از ایران قرار داده است. نویسنده مذکور اعتقاد دارد که به اندازه کافی درباره اقتصاد ایران سخن گفته است و این موضوع در نوشته‌های وی واضح و مبرهن می‌باشد. بنابراین ایشان قصد دارند که از تکرار مطالب مختلف در حوزه اقتصاد ایران پرهیز نمایند و تنها در صورت ضرورت مطلبی را ذکر نمایند.

یک پاسخ قرار دهید