سقوط آزاد ترکیه

0
بنده در دست‌نوشته «مهم‌ترین تجربه‌های دولت یازدهم-قرارداد با طرف‌های خارجی» پیش‌بینی نموده بودم که بازی با ترکیه مورد تاکید قرار گیرد. دست‌نوشته مذکور توسط سردبیر وقت روزنامه جهان صنعت که آقای مسعود سلیمی بودند مورد اقبال قرار نگرفت در حالی که پس از گذشت چند سال می‌توان به تکمیل پیش‌بینی روند آتی ترکیه پرداخت.
پیشرفت و توسعه ترکیه طی چند دهه گذشته بیشتر به واسطه تغییر حکومت پهلوی در ایران رخ داده است به گونه‌ای که تحریم‌های ترکیه با استقرار جمهوری اسلامی برچیده شدند. همچنین جنگ ایران و عراق منافع قابل توجهی برای این کشور به ارمغان آورد.
رشد و توسعه کمتر از دو دهه اخیر ترکیه نیز بیشتر توسط غربی‌ها و کمک‌های صندوق بین‌المللی پول (IMF) صورت گرفت.
در حال حاضر شرایط ترکیه لزوما وخیم نشده است در حالی که از نظر بنده، ترکیه به احتمال زیاد سال‌های سختی را در پیش دارد. بنابراین بهتر است که سرمایه‌گذاری در این کشور از دستور کار خارج گردد.
اشتراک گذاری

درباره نویسنده

امیر بهلولی

امیر بهلولی که نام کامل ایشان «امیر بهلولی دیزگاه» می‌باشد؛ یک شهروند ایرانی است که مهم‌ترین هدفش ایجاد اعتبار می‌باشد تا به وسیله آن دغدغه‌های مختلف خودش، کشورش و احیانا سایر کشورها را حل نماید. امیر بهلولی مولف 3 کتاب «طلا»، «تورم یا حباب تورمی؟» و «گفته‌ها و ناگفته‌های بورس ایران ...» می‌باشد که هر کدام رویه متفاوتی را طی نموده‌اند. کتاب نوشتن به زبان فارسی به هیچ وجه خوشایند نیست و بدیهی است که امیر بهلولی نیز این موضوع را درک کرده است. در حال حاضر شرایط کشور به شکلی است که نویسندگان کتب مختلف شاید تنها برای سرگرمی و احیانا کسب اعتبار به نوشتن می‌پردازند. نکته جالب اینجاست که روند چاپ کتاب در ایران در حال حرکت به سمتی است که ناشران نه تنها پولی بابت چاپ کتاب به نویسندگان پرداخت نکنند بلکه هزینه‌های چاپ کتاب را نیز از آن‌ها دریافت کنند! بها و ارزشی که مردم به کتاب می‌دهند نیز بسیار عجیب شده است به گونه‌ای که کتاب نوشتن را با موتورهای جستجو مرتبط می‌دانند و در نهایت کلید چاپ کتاب‌های گوناگون را فضای مجازی می‌دانند! با توجه به مطالب گفته شده، امیر بهلولی اولویت اصلی خود در موضوع چاپ کتاب را بر پایه تالیف کتاب به زبان انگلیسی و چاپ آن در خارج از ایران قرار داده است. نویسنده مذکور اعتقاد دارد که به اندازه کافی درباره اقتصاد ایران سخن گفته است و این موضوع در نوشته‌های وی واضح و مبرهن می‌باشد. بنابراین ایشان قصد دارند که از تکرار مطالب مختلف در حوزه اقتصاد ایران پرهیز نمایند و تنها در صورت ضرورت مطلبی را ذکر نمایند.

یک پاسخ قرار دهید