ادامه داستان ویروس کرونا

0
در حال حاضر کشورهای غربی به ویژه اهالی قاره سبز در حال افول می‌باشند. براساس گزارش بانک جهانی، اقتصاد کشورهای اروپایی و حتی ایالات متحده کوچک شده است. این روند کماکان ادامه دارد در حالی که گمانه‌زنی‌ها پیرامون ویروس کرونا در حال گسترش می‌باشد. غربی‌ها به واسطه وجود واکسن شاید بتوانند طلسم کرونا را باطل نمایند اما بازگشت به دوران رونق نمی‌تواند آسان باشد.
موج جدید ویروس کرونا بهتر است به وسیله مرکز آمار ایران مورد ارزیابی قرار گیرد تا بهداشت جهانی. همچنین می‌توان تولید قلاده‌های کرونایی را در دستور کار قرار داد و در عین حال صادرات محصولات دانش‌بنیان را جایگزین نفت نمود چرا که هنر نزد ایرانیان است و بس!
با توجه به شرایط فعلی می‌توان یک موج سنگین و جدی از بیماران را پیش‌بینی نمود. قرنطینه سراسری نمی‌تواند بهترین گزینه باشد. در صورت افزایش غیرقابل کنترل بیماران کماکان می‌توان از روش طبقه‌بندی اقشار مختلف جامعه استفاده نمود.
اشتراک گذاری

درباره نویسنده

امیر بهلولی

امیر بهلولی که نام کامل ایشان «امیر بهلولی دیزگاه» می‌باشد؛ یک شهروند ایرانی است که مهم‌ترین هدفش ایجاد اعتبار می‌باشد تا به وسیله آن دغدغه‌های مختلف خودش، کشورش و احیانا سایر کشورها را حل نماید. امیر بهلولی مولف 3 کتاب «طلا»، «تورم یا حباب تورمی؟» و «گفته‌ها و ناگفته‌های بورس ایران ...» می‌باشد که هر کدام رویه متفاوتی را طی نموده‌اند. کتاب نوشتن به زبان فارسی به هیچ وجه خوشایند نیست و بدیهی است که امیر بهلولی نیز این موضوع را درک کرده است. در حال حاضر شرایط کشور به شکلی است که نویسندگان کتب مختلف شاید تنها برای سرگرمی و احیانا کسب اعتبار به نوشتن می‌پردازند. نکته جالب اینجاست که روند چاپ کتاب در ایران در حال حرکت به سمتی است که ناشران نه تنها پولی بابت چاپ کتاب به نویسندگان پرداخت نکنند بلکه هزینه‌های چاپ کتاب را نیز از آن‌ها دریافت کنند! بها و ارزشی که مردم به کتاب می‌دهند نیز بسیار عجیب شده است به گونه‌ای که کتاب نوشتن را با موتورهای جستجو مرتبط می‌دانند و در نهایت کلید چاپ کتاب‌های گوناگون را فضای مجازی می‌دانند! با توجه به مطالب گفته شده، امیر بهلولی اولویت اصلی خود در موضوع چاپ کتاب را بر پایه تالیف کتاب به زبان انگلیسی و چاپ آن در خارج از ایران قرار داده است. نویسنده مذکور اعتقاد دارد که به اندازه کافی درباره اقتصاد ایران سخن گفته است و این موضوع در نوشته‌های وی واضح و مبرهن می‌باشد. بنابراین ایشان قصد دارند که از تکرار مطالب مختلف در حوزه اقتصاد ایران پرهیز نمایند و تنها در صورت ضرورت مطلبی را ذکر نمایند.

یک پاسخ قرار دهید