سناریوهای تکراری

0
کشور لیبی پس از سرنگونی معمر قذافی به طور کامل از هم پاشید و تجزیه آن در دستور کار قرار گرفت. جناب قذافی به هیچ وجه یک اسطوره نبود و در عین حال حتی نمی‌توانست همانند یک فرد عادی به تفکیک مسائل مختلف بپردازد اما به هر دلیلی خودش هم فکر نمی‌کرد که فقدانش تا این اندازه نامبارک گردد.
بزرگترها عموما کوچکترها را بازی می‌دهند. به همین دلیل نمی‌توان جایگاه بزرگترها را نادیده گرفت. همچنین نمی‌توان همه چیز را به بازی گرفت چرا که پیمانه‌ها شماره دارند.
تجربه فروپاشی و تجزیه به مراتب تلخ‌تر از تحمل نداشته‌هاست اما نگارگری تاریخ نیز همواره بوده است و خواهد بود. در چنین برهه‌هایی به سادگی می‌توان یکسری سناریوهای تکراری را مرور نمود در حالی که چراغ عقل همواره در دسترس می‌باشد.
وجود یک رهبر به ویژه در کشورهای جهان سوم یک امر ضروری می‌باشد. اساسا به دلیل سطح شعور بسیار بالا در آینه خردورزی‌های مردم بهتر است شعار دموکراسی همواره مورد تاکید قرار نگیرد. لازم به ذکر است که نمی‌توان به واسطه شرایط فلاکت‌بار جهان سوم از پیگیری مطالبات چشم‌پوشی به عمل آورد.
اشتراک گذاری

درباره نویسنده

امیر بهلولی

امیر بهلولی که نام کامل ایشان «امیر بهلولی دیزگاه» می‌باشد؛ یک شهروند ایرانی است که مهم‌ترین هدفش ایجاد اعتبار می‌باشد تا به وسیله آن دغدغه‌های مختلف خودش، کشورش و احیانا سایر کشورها را حل نماید. امیر بهلولی مولف 3 کتاب «طلا»، «تورم یا حباب تورمی؟» و «گفته‌ها و ناگفته‌های بورس ایران ...» می‌باشد که هر کدام رویه متفاوتی را طی نموده‌اند. کتاب نوشتن به زبان فارسی به هیچ وجه خوشایند نیست و بدیهی است که امیر بهلولی نیز این موضوع را درک کرده است. در حال حاضر شرایط کشور به شکلی است که نویسندگان کتب مختلف شاید تنها برای سرگرمی و احیانا کسب اعتبار به نوشتن می‌پردازند. نکته جالب اینجاست که روند چاپ کتاب در ایران در حال حرکت به سمتی است که ناشران نه تنها پولی بابت چاپ کتاب به نویسندگان پرداخت نکنند بلکه هزینه‌های چاپ کتاب را نیز از آن‌ها دریافت کنند! بها و ارزشی که مردم به کتاب می‌دهند نیز بسیار عجیب شده است به گونه‌ای که کتاب نوشتن را با موتورهای جستجو مرتبط می‌دانند و در نهایت کلید چاپ کتاب‌های گوناگون را فضای مجازی می‌دانند! با توجه به مطالب گفته شده، امیر بهلولی اولویت اصلی خود در موضوع چاپ کتاب را بر پایه تالیف کتاب به زبان انگلیسی و چاپ آن در خارج از ایران قرار داده است. نویسنده مذکور اعتقاد دارد که به اندازه کافی درباره اقتصاد ایران سخن گفته است و این موضوع در نوشته‌های وی واضح و مبرهن می‌باشد. بنابراین ایشان قصد دارند که از تکرار مطالب مختلف در حوزه اقتصاد ایران پرهیز نمایند و تنها در صورت ضرورت مطلبی را ذکر نمایند.

یک پاسخ قرار دهید