مرور داستان‌های تکراری

0
یکی از رویکردهای هنرمندان عرصه سیاست، بازی با افکار می‌باشد. بزرگترها می‌توانند در همه حال زیبا سخن بگویند اما کمی تفکر رویکردهای طراحی شده را قابل پیش‌بینی می‌نماید.
افزایش فشار غربی‌ها بر مخالفان کوچکتر یک امر بدیهی است و در عین حال نقش‌آفرینی دلارهای نفتی به سادگی قابل مشاهده می‌باشد. به یاد دارم که وضعیت فعلی ایران در عرصه داخلی و خارجی را در حدود 3 سال قبل در چند دست‌نوشته با تیتر یکسان «مهم‌ترین تجربه‌های دولت یازدهم» گردآوری نمودم و برای روزنامه‌های مختلف ارسال نمودم که در نهایت همانند بسیاری از دست‌نوشته‌های دیگر تنها در سایت حاضر منتشر شدند!
در حال حاضر می‌توان اعتراضات پراکنده را به صورت کامل مدیریت نمود اما داستان ظاهرا چیز دیگری است. در حقیقت احتمالا یا جمهوری اسلامی حفظ می‌گردد یا یک جنگ داخلی فرسایشی در ایران رخ می‌دهد. در دورانی که فردگرایی می‌تواند همه چیز را توجیه نماید، چرخش روزگار جالب است.
گاهی اوقات اوج سیاست در یکسری رویکردهای بدیهی خلاصه می‌شود در حالی که حتی دنیای خردورزان نیز لذت‌بخش نمی‌باشد. گران کردن و تنها گران کردن نتیجه کینه‌توزی و عداوت دشمنان ایران امروز می‌باشد! در حقیقت افزایش نقدینگی جامعه به واسطه شیطنت‌های عناصر داخلی و خارجی رخ می‌دهد و حکومت چاره‌ای جز نقدینگی‌سوزی در برهه‌های مختلف ندارد!
در حال حاضر جمهوری اسلامی می‌تواند از چرخش روزگار لذت ببرد و در عین حال پرواز کردن را تجربه نماید. در حقیقت دوران بزرگی و شکوه ایران امروز فرا رسیده است و این موضوع دیر یا زود بر همگان آشکار خواهد شد!
متاسفانه می‌توان حدس زد که طرح آمریکایی‌ها برای ایران، تکرار سناریو لیبی در سال‌های اخیر می‌باشد. به عبارت دیگر جمهوری اسلامی به چند دلیل نمی‌تواند به دوران اواخر محمدرضا پهلوی تبدیل شود که بحث نظامی‌سازی اقتصاد و در عین حال نمایش حقارت یک ایدئولوژی از مهمترین دلایل طرح امروز آمریکایی‌ها می‌باشد. در مجموع نحوه هدایت اعتراضات در ایران کمی ناامیدکننده بود.
اوضاع کشور به هم ریخت ولی درست شد اما هر چیزی یک دوره‌ای دارد. از نظر بنده، بعید است شرایط کشور به روند موجود رضایت دهد.
گذشت زمان همه چیز را نمایان می‌سازد …
اشتراک گذاری

درباره نویسنده

امیر بهلولی

امیر بهلولی که نام کامل ایشان «امیر بهلولی دیزگاه» می‌باشد؛ یک شهروند ایرانی است که مهم‌ترین هدفش ایجاد اعتبار می‌باشد تا به وسیله آن دغدغه‌های مختلف خودش، کشورش و احیانا سایر کشورها را حل نماید. امیر بهلولی مولف 3 کتاب «طلا»، «تورم یا حباب تورمی؟» و «گفته‌ها و ناگفته‌های بورس ایران ...» می‌باشد که هر کدام رویه متفاوتی را طی نموده‌اند. کتاب نوشتن به زبان فارسی به هیچ وجه خوشایند نیست و بدیهی است که امیر بهلولی نیز این موضوع را درک کرده است. در حال حاضر شرایط کشور به شکلی است که نویسندگان کتب مختلف شاید تنها برای سرگرمی و احیانا کسب اعتبار به نوشتن می‌پردازند. نکته جالب اینجاست که روند چاپ کتاب در ایران در حال حرکت به سمتی است که ناشران نه تنها پولی بابت چاپ کتاب به نویسندگان پرداخت نکنند بلکه هزینه‌های چاپ کتاب را نیز از آن‌ها دریافت کنند! بها و ارزشی که مردم به کتاب می‌دهند نیز بسیار عجیب شده است به گونه‌ای که کتاب نوشتن را با موتورهای جستجو مرتبط می‌دانند و در نهایت کلید چاپ کتاب‌های گوناگون را فضای مجازی می‌دانند! با توجه به مطالب گفته شده، امیر بهلولی اولویت اصلی خود در موضوع چاپ کتاب را بر پایه تالیف کتاب به زبان انگلیسی و چاپ آن در خارج از ایران قرار داده است. نویسنده مذکور اعتقاد دارد که به اندازه کافی درباره اقتصاد ایران سخن گفته است و این موضوع در نوشته‌های وی واضح و مبرهن می‌باشد. بنابراین ایشان قصد دارند که از تکرار مطالب مختلف در حوزه اقتصاد ایران پرهیز نمایند و تنها در صورت ضرورت مطلبی را ذکر نمایند.

یک پاسخ قرار دهید