عقده‌گشایی و یک پیش‌بینی تکراری

0
نمی‌دانم چرا اما بیشتر پیش‌بینی‌های منفی درباره ایران به درستی تعبیر می‌شوند! بنده چند بار قیمت نفت را پیش‌بینی کرده‌ام که به صورت تصادفی درست در آمده‌اند.
به یاد دارم که در امتحان اقتصاد کلان، نظر مخالف استاد مربوطه را در برگه خود نوشتم و در کمال ناباوری درس مربوطه را یکبار دیگر برداشتم تا یاد بگیرم که مهم نیست چه چیزی درست است، مهم آن است که استاد مربوطه چه می‌خواهد!
در حال حاضر قیمت نفت باز هم کاهش یافته است تا محدوده 50 دلار به ازا هر بشکه را تجربه نماید. در بحث نفت نیز به یاد دارم که در امتحان اقتصاد انرژی، نظرات شخصی را در بین نوشته‌ها آوردم و خوشبختانه این بار نمره 11 را کسب نمودم!
شاید جالب‌ترین پیش‌بینی که در حال حاضر می‌توان بیان نمود، بحث فلاکت و بدبختی است که ربات‌ها برای کشورهای جهان سوم به وجود خواهند آورد. احتمالا این موضوع هم اتفاق خواهد افتاد در حالی که تدبیری برای آن نشده باشد …
اشتراک گذاری

درباره نویسنده

امیر بهلولی

امیر بهلولی که نام کامل ایشان «امیر بهلولی دیزگاه» می‌باشد؛ یک شهروند ایرانی است که مهم‌ترین هدفش ایجاد اعتبار می‌باشد تا به وسیله آن دغدغه‌های مختلف خودش، کشورش و احیانا سایر کشورها را حل نماید. امیر بهلولی مولف 3 کتاب «طلا»، «تورم یا حباب تورمی؟» و «گفته‌ها و ناگفته‌های بورس ایران ...» می‌باشد که هر کدام رویه متفاوتی را طی نموده‌اند. کتاب نوشتن به زبان فارسی به هیچ وجه خوشایند نیست و بدیهی است که امیر بهلولی نیز این موضوع را درک کرده است. در حال حاضر شرایط کشور به شکلی است که نویسندگان کتب مختلف شاید تنها برای سرگرمی و احیانا کسب اعتبار به نوشتن می‌پردازند. نکته جالب اینجاست که روند چاپ کتاب در ایران در حال حرکت به سمتی است که ناشران نه تنها پولی بابت چاپ کتاب به نویسندگان پرداخت نکنند بلکه هزینه‌های چاپ کتاب را نیز از آن‌ها دریافت کنند! بها و ارزشی که مردم به کتاب می‌دهند نیز بسیار عجیب شده است به گونه‌ای که کتاب نوشتن را با موتورهای جستجو مرتبط می‌دانند و در نهایت کلید چاپ کتاب‌های گوناگون را فضای مجازی می‌دانند! با توجه به مطالب گفته شده، امیر بهلولی اولویت اصلی خود در موضوع چاپ کتاب را بر پایه تالیف کتاب به زبان انگلیسی و چاپ آن در خارج از ایران قرار داده است. نویسنده مذکور اعتقاد دارد که به اندازه کافی درباره اقتصاد ایران سخن گفته است و این موضوع در نوشته‌های وی واضح و مبرهن می‌باشد. بنابراین ایشان قصد دارند که از تکرار مطالب مختلف در حوزه اقتصاد ایران پرهیز نمایند و تنها در صورت ضرورت مطلبی را ذکر نمایند.

یک پاسخ قرار دهید